Altcoin HaberleriHaberler

Avalanche’den Yeni Rekor! AVAX Yükselişini Sürdürecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son zamanların Popüler kripto para birimi Avalanche (AVAX) bugün erken saatlerde yeni bir yükseliş dalgası başlattı. Avalanche (AVAX), 60 dolarlık seviyeye çıkarak bundan önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı ve yükselişini sürdürdü.

Avalanche’den Yeni Rekor!

Merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarını, finansal varlıkları, alım satım ve öteki hizmetlerinin piyasaya sürülmesi içinde gereksinim duyulan altyapısı elde eden bir platform olan Avalanche’ın yerel kripto para birimi AVAX, süratli bir artış başlattı ve yeni ATH‘ı belirledi.

Analistler AVAX’ın gün içinde yükselişini sürdürmesini ve yeni rekor seviyeleri bulabileceği tahimininde bulunuyorlar.

Kripto para piyasası genel olarak son 24 saatte stabil bir performans sergiledi. Piyasa liderleri Bitcoin son 24 saatte %0.45 artarken, önder altcoin Ethereum %3,47’nin üstünde terfi etti. Avalanche (AVAX) ise yüzde 25’in üstünde bir kazançla en iyi performans gösteren kripto para birimi oldu.

AVAX son 24 saatte 48.35 dolar ve  64.87 dolar aralığında işlem görmüş oldu. Bu da AVAX fiyatında önemli bir oynaklık olduğuna işaret ediyor. Ek olarak piyasa hacmi son 24 saatte yüzde 6.4 artışla 3,048 milyar dolar olurken,13,8 milyar dolarlık piyasa değeri ile 13. sırada yer ediniyor.

Avax Yükselişini Sürdürecek Mi??
Avax Yükselişini Sürdürecek Mi??

AVAX Yükselişini Sürdürecek Mi??

4 saatlik grafiğe bakıldığında, Avalanche fiyatının bu sabah 60 doların üzerine çıkması sonrasında yükselmeye devam ettiğini görebiliriz. Avalanche fiyat hareketi bu ay önemli bir oynaklık gördü. Ağustos sonunda 40-50 dolar civarında işlem gören AVAX, 7 Eylül’de 33 dolar a kadar gerileyerek sert bir düşüş yaşadı.

Ancak AVAX/USD paritesi, 33 dolarlık destek seviyesinden süratli bir toparlanma yaşadı ve önceki 52 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesini geri aldı. Bir gecede 60 dolar seviyesine kadar ulaşan AVAX, bugün itibarıyla 60 dolar seviyesinin de üzerine yükselerek 64.80 dolarlık en yüksek seviyeyi belirledi.

Bu sabahın erken saatlerinde yükseliş, momentumun hız kazanmasıyla 60 doların üstünde devam etti. Ardından, yeni tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.80 dolara bir hareket geldi. AVAX yükseliş momentumunu sürdürdüğü sürece, önümüzdeki 24 saat içinde bir sonraki hedef olarak 70 dolar  seviyesine kadar devam edebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

AVAX  Hedefi 70 Dolar

Son 24 saatteki güçlü bir rallinin arkasından bu sabah tüm zamanların en yüksek seviyesi 64.80 dolar olarak ayarlandığından analizler AVAX fiyatında yükselişin devam edeceğini gösteriyor. Bu nedenle, bir sonraki hedef olarak 70 dolar ile bugün daha oldukça yükseliş umut ediliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.