Analiz

Güncel Solana (SOL) Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemlerde yapmış olduğu ciddi yükselişlerle yatırımcıların radarına giren SOL, CoinMarketCap verilerine göre piyasa kıymeti en yüksek 6. kripto para olmayı başardı. Peki SOL‘deki bu sert yükseliş, ilerleyen günlerde de devam edebilir mi?

Solana (SOL), geçen haftadan bu yana yaklaşık %28’lik bir değer artışı kaydederek 178 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Solana’dan Etkileyici Fiyat Performansı

Solana (SOL),  16 gün içinde 70 dolar fiyat seviyesinden 200 dolar seviyelerine yükselmesiyle, son birkaç hafta içinde neredeyse tüm öteki kripto paralardan daha iyi performans bir gösterdi. Kısa bir süre içinde, CoinMarketCap verilerine göre piyasa kıymeti bakımından 6. en büyük kripto para olmayı başardı. Solana (SOL), yüksek verimli blok zincirini kullanarak merkezi olmayan finans çözümleri sağlamayı amaçlayan oldukça işlevsel bir blok zinciri projesidir. SOL, öteki blok zincirlerine nazaran, başta oldukca sayıda işlemi düşük maliyetle yapabilmek şeklinde birçok avantaja haizdir. Solana’nın birçok avantajlı özelliği, yatırımcıları kendisine çekmesine neden oldu.

Son 3 hafta süresince SOL fiyatı 60 dolarlardan 200 dolar civarlarına kadarki yükselişi süresince bir destek trendinin üstünde tutundu.  Fiyat her desteğe yaklaştığında, o noktadan alış tepkisi yiyerek yeni bir trend oluşturdu. Bu trend çizgileri, yükselen genişleyen kama isminde olan ve bir oldukça zaman yansız bir model olan ve fiyatı her ikisi de kırılana kadar her iki trend içinde tutacak bir yapı oluşturdu. SOL bu eğilimi sürdürebildiği sürece, fiyatın 200 dolara yakın ana direnç bölesine geri dönmesi beklenebilir.

Solana Fiyat Analizi: 4 Saatlik
Solana Fiyat Analizi: 4 Saatlik

Solana Fiyat Analizi: 4 Saatlik SOL/USDT Grafiği

Yukarı yönlü fiyat hareketleri 26 Ağustos’ta başladığından beri 40MA (turuncu renkle gösterilmiş), destek bölgesi görevi görüyor ve tüm bu yükseliş sürecinde ana destek olarak çalışıyor. Bu desteğin kırılması durumunda fiyatın 167 dolar seviyelerine, sonraki destek seviyesinin de kırılması halinde SOL fiyatının 150 dolar seviyelerine düşmüş olduğu görülebilir. Bu düşüş senaristliğinin gerçekleşmesi halinde averaj 1 aylık bir yükseliş döneminden sonrasında SOL‘un düşüş trendine girmiş olduğu söylenebilir. Aksi takdirde SOL’un yükselişe devam etmesi kuvvetle muhtemeldir.

UYARI: yazımızda yer alan  bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.