HaberlerBitcoin Haberleri

Microsoft Kurucusu Bill Gates’ten Kripto Açıklaması!

Microsoft Kurucusu Bill Gates, Bir Haber Sayfasında Kripto Para Birimlerine Yatırım Yapmadığını Belirtti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Microsoft kurucusu Bill Gates‘ten kripto açıklaması. Microsoft’un kurucusu ve dünyanın en zengin dördüncü adamı, geçtiğimiz günlerde Reddit’in Bana Her Şeyi Sor sayfasında herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmadığını iddia etti. Gates yalnızca yararlı bir rolü olan varlıklara yatırım yapıyor. Bir şirketin değeri olağanüstü şeylerin yaratılmasına bağlı olsa da, Gates’e göre kripto para birimlerinin değeri yalnızca gelecekte bir başkasının onlar için ödeyeceği varsayımına dayanıyor.

Kripto para birimleri uzun zamandır Gates’in ilgisini çekti. Şubat ayında Bloomberg ile yaptığı röportajda milyarder, hiper kripto dünyasının giderek artan sayıda insanı cezbetmesinden duyduğu endişeyi dile getirdi.

Milyarderler ikiye ayrılıyor

kripto para, milyarderler tarafından çeşitli şekillerde algılanıyor. Bir yanda yeni varlık sınıfının savunucuları ve destekçileri var.

Kripto odaklı firması Block’ta çalışmak için istifa eden Twitter’ın eski CEO’su Jack Dorsey gibi tanınmış şahsiyetler, destekçiler arasında (eski adıyla Square). Aynı grupta kripto hayranlarıyla düzenli olarak flört eden ve attığı tek tweet ile tüm piyasayı sallayan dünyanın en zengin adamı Elon Musk da var.

Öte yandan, Bill Gates ve Wall Street efsanesi Warren Buffett’ı içeren kripto karşıtı ittifak, kripto para biriminin bir balon ve bir Ponzi şeması olduğuna işaret ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.