Altcoin Haberleri

Batık Fon Yöneticisi: FTX Sektörü En Az 8 Yıl Geriye Götürdü

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının önde gelen hedge fonu Three Arrows Capital (3AC) kurucu ortağı Su Zhu, uzun zaman sonra ortaya çıktı. Kripto fonu battıktan sonra ortalarda görünmeyen Zhu, son röportajında FTX borsasının iflasına değindi. Haziran ayında iflas etmesiyle kripto sektöründe adeta deprem etkisi yaratan Three Arrows Capital fonunun kurucusu, sektörün geleceği hakkında karamsar bir tablo çizdi. Bloomberg’de yer alan habere göre Zhu, FTX’in iflas etmesi yüzünden sektörün geri gittiğini söyledi.

“Sektörde Daha Çok Şirket Batacak”

Three Arrows Capitals Su Zhu Expects Bitcoin To Hit

Three Arrows Capital’in yönetimi altındaki 4 milyar dolardan fazla para sıfırlanmış ve düzenleyicilerle problemler yaşamıştı. Zhu, kripto para merkezi olarak öne çıkan Birleşik Arap Emirlikleri’ne geri döndü ve son gelişmeleri şu şekilde değerlendirdi: “Bazı sektör liderleri FTX’in çöküşünün sektörü beş yıl geriye götürdüğünü söyledi. Bence bundan daha da uzun bir süre, yedi ya da sekiz yıl, eğer altta yatan sorunlar çözülmezse belki daha da uzun bir süre.”

Three Arrows Capital’in ani çöküşü arkasındaki sebepleri aylarca düşündüğünü belirten Zhu, yeni bir ticari kuruluş kurmaya hazırlandığını söyledi. Yeniden kripto paralarda yatırım yapmak için acele etmediğini belirten ünlü fon yöneticisi karamsar açıklamalarda bulundu: “Ama acelemiz olduğunu sanmıyorum. Domino taşları daha yeni düşmeye başladı. Daha pek çok domino taşı var.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.