Bitcoin Haberleri

Bitcoin Madenciliğine 100 Milyon Dolarlık Yatırım

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Uzun bir süredir ayı piyasasında olan kripto para birimlerindeki belirsizlik sürüyor. Son dönemde konsolidasyon sürecine devam eden kripto para piyasasına rağmen sektöre olan yatırımlar hız kazanmaya başladı. Applied Digital, kripto para madencilik odaklı yatırımları için 100 milyon dolarlık fon hazırladığını duyurdu. Kripto paralardaki düşüş trendine rağmen gelen bu yatırım haberi yatırımcıların ve kripto destekçilerinin sektöre olan umutlarını tazeledi. Son zamanların en zorlu süreçlerinden birini yaşayan Bitcoin (BTC) madenciliği yeni fırsatlar sunuyor. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen Applied Digital 100 milyon dolarlık fon hazırlıyor.

İflasın Eşiğine Gelen Şirketlere Destek

Madencilik Manset

Applied Digital tarafından başlatılan fon Bitcoin madencilik şirketlerinin sancılı olduğu bir dönemde gündeme geldi. Kripto sektöründeki pek çok şirketin likidite krizi yaşadığı bu dönemde Applied Digital gelecek vaat eden şirketlere odaklanarak yatırım fırsatlarını değerlendirmek istiyor. Şirketin özellikle BTC madencilik cihazlarını daha ucuz maliyetlerle toplamak için yeni yollar aramaya başladığı öğrenildi.

Madencilik Cihazlarını Satın Alacak

Applied Digital, 100 milyon dolarlık fon duyurusu ile birlikte yatırımcıların dikkatini de Bitcoin madenciliği alanına çekmeyi başardı. Madencilik sektöründe barındırma hizmeti veren firmanın yeni fonu, müşteri tabanını büyütme hedefi taşıyor. Applied Digital CEO’su Wes Cummins, Bitcoin madenciliğinin gün geçtikçe daha sıkıntılı bir tablo ile karşılaşabileceğini söyledi. Cummins, madencilik ekipmanlarının ucuzlamasını bir fırsat olarak görüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.