Haberler

Berenberg’den Hamas Değerledirmesi: Coinbase’nin Çalışmalarını Sekteye Uğrattı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerde piyasalar, İsrail-Filistin gerilimi ve Hamas’ın kripto kullanımıyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor Bu bağlamda yatırım şirketi Berenberg, Coinbase’in çallışmalarının Hamas’ın kripto kullanımı nedeniyle sekteye uğradığını bildirdi.

Berenberg’den Hamas Değerlendirmesi

Berenberg’in raporlarına göre, Hamas’ın kripto kullanımına dair haberler, Coinbase’in lobi çalışmalarının zorlaşmasına neden olabilir. Berenberg Baş Analisti Mark Palmer, Coinbase’in temkinli duruşunun İsrail-Hamas çatışmasından kaynaklanan siyasi rüzgarlar ve ABD’deki düzenleyici eylemlerle ilişkili olduğunu belirtmiştir. Palmer, son manşetlerin kripto para birimlerinin yasal statüsü hakkında netlik sağlanmasını zorlaştıracağını savunuyor

Hamas, nisan ayında blockchain hareketlerinin takip edilebilirliği nedeniyle kripto kullanmayacağını açıklamıştır. Geçtiğimiz hafta Financial Times, İsrailli yetkililerin Binance ve diğer kripto borsalarında Hamas ile bağlantılı 100’den fazla hesabı kapattığını duyurmuştur.

Coinbase, birkaç yıldır ABD’de kripto dostu düzenlemeler için lobi çalışmalarını artırmaktadır. Berenberg analistleri, Coinbase hisseleri için ‘tut’ tavsiyesini yinelemiş ve 39 dolar fiyat hedefini korumuştur. Mark Palmer, Coinbase’in SEC ile devam eden dava sürecinin hisse fiyatı üzerinde engelleyici etkileri olduğunu ifade etmiştir.

Bu gelişmeler, kripto para birimlerinin siyasi ve düzenleyici konularla bağlantılı risklerini bir kez daha gündeme getirmiştir. Piyasalar, İsrail-Filistin gerilimi ve Hamas’ın kripto kullanımı gibi olayları yakından takip ediyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.