HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Hong Kong’da Piyasalar Durdu: Bitcoin ve Ether ETF’leri Zayıfladı!

ABD'deki Bitcoin spot ETF'lerinin yankıları henüz dinmekteyken, Hong Kong'daki fonlar ise beklenmedik bir sükunetle karşılandı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’deki Bitcoin spot ETF’lerinin yankıları henüz dinmekteyken, Hong Kong’daki fonlar ise beklenmedik bir sükunetle karşılandı. Kripto ETF’lerinin toplam hacmi şaşırtıcı bir 11 milyon doları aşarken, bu miktarın büyük bir kısmı, tam 8.5 milyon doları Bitcoin’e, geri kalan 2.5 milyon doları ise Ether ETF’lerine ayrılmıştı.

ABD’de SEC tarafından onaylanan ve 11 Ocak’ta faaliyete geçen Bitcoin spot ETF’leri, Hong Kong’da büyük bir sürprizle başladı – beklentileri aşan 50 milyar doların üzerinde yatırımı çekerek!

Image 23

Ekonomik-özerk bölgedeki Ether spot ETF’lerinin işlemlere açılmasıyla, iki kripto para biriminin spot ETF’leri toplamda 11 milyon dolarlık hacim oluşturdu ve bir tür hayal kırıklığına neden oldu. Bitcoin spot ETF’lerinin hacmi 8.5 milyon dolar iken, Ether ETF’leri için bu rakam yalnızca 2.5 milyon dolar olarak kaldı.

ABD’deki Aşılanma Rakamı 4 milyar Doları Geçmiş Durumda

11 Ocak tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren spot Bitcoin ETF’leri, 620 milyon dolarlık net yatırım ile ilk işlem gününü tamamladı. Bu ETF’lerin oluşturduğu toplam hacim ise 4.6 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti.

Hong Kong piyasalarının kapanmasının hemen ardından Bitcoin, haberin kaleme alındığı sırada 62 bin dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.