HaberlerBitcoin Haberleri

Bernstein’den Yüksek Performans Beklentisi: 4 Bitcoin Madencilik Hissesi İçin İyimser Tahminler

2025 yılına doğru ilerlerken, 200 bin dolarlık Bitcoin fiyat tahminini öne süren Bernstein şirketindeki analistler, en son raporlarında Bitcoin madencilik firmalarını ayrıntılı bir şekilde inceledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2025 yılına doğru ilerlerken, 200 bin dolarlık Bitcoin fiyat tahminini öne süren Bernstein şirketindeki analistler, en son raporlarında Bitcoin madencilik firmalarını ayrıntılı bir şekilde inceledi. Analistler, gelecek dönem için yüksek performans bekledikleri 4 şirketi işaret ettiler.

Geçtiğimiz dönemde, Bernstein analistleri Bitcoin madencilik şirketlerini inceledi ve önümüzdeki süreçte 4 şirketin başarılı bir performans göstereceğini öne sürdüler.

Image 12

IREN ve Core Scientific hakkında olumlu bir rapor yayınlayan şirket, son raporunda RIOT ve CleanSpark şirketlerini de ekleyerek Temmuz ayında 2 Bitcoin madencisine eşlik etti.

Bernstein Analistleri Piyasa Beklentilerini Açıkladı

Bernstein analistleri, Marathon Digital’ın piyasa beklentilerine paralel hareket edeceğini tahmin ederken, ileriki dönemde üstün performans sergileyeceğini düşündükleri dört şirketin olduğunu açıkladı.

Raporda, Marathon, Core Scientific ve Clanspark’ın, en büyük 3 Bitcoin üreticisi olduğuna dair vurgu yapıldı. Ayrıca belirtildi ki Cleanspark ile Core Scientific, hash oranı bakımından diğer şirketlere nazaran en yüksek seviyede yer alıyor.

RIOT Platforms’un enerji tüketimindeki statik durumunun, geri kalmışlıkla bağlantılı olduğunu iddia eden söylentiler yayılıyor. Enerji puanları ve son dönemdeki dalgalanmalarla bu açığın kapatıldığı ifade edilmekte. RIOT, yaz ve kış mevsimlerinde değişken hava şartlarında, cihazları ara ara kapatıp şebekeye farklılık getirirken, bu süreçte devletten belirli bir destek alıyor.

Bernstein raporu, CleanSpark ve IREN şirketlerini operasyonel faaliyetler ve enerji sektöründe en üst seviyede konumlandırdı. Rapor, IREN’in Teksas’ta iki büyük tesis kurduğunu ve bu durumun ileride önemli fırsatlar sunabileceğini belirtti. IREN ve CleanSpark’ın temiz enerji kaynaklarına dayalı Bitcoin madenciliği yapmalarıyla tanındığı biliniyor.

Core Scientific ve IREN (eski adı Iris Energy) arasındaki yapay zeka stratejileri konusundaki liderliğin önemi analistler tarafından vurgulandı. Özellikle IREN’ın, hash gücü kapasitesi ve yapay zeka alanındaki geleceğe yönelik “umut verici” özelliklerine dikkat çekildi.

Son zamanlarda, bazı firmalar bilgi işlem yeteneklerini yapay zeka şirketlerine kiralamak üzere adım attılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.