HaberlerTüm Haberler

Bitcoin’de Son Durum: Piyasa Hareketliliği Devam Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En son durum araştırmasına göre Bitcoin 24 saat içinde yükseliş trendine girdi ve 19.000 dolae değerine yükseldi. BTC volatilitesindeki ani artış nedeniyle ayı piyasasının sonunun yaklaşıp yaklaşmadığını merak uyandırdı. Yatırımcılar Bitcoin fiyatı neden artıyor? Sorusunu merak ederken piyasa hareketliliği sürüyor.

BTC’de Son Dakika Yükselişi!

Son 24 saatte Bitcoin %5’e kadar yükseldi. 19.000 dolar’a yükselen BTC, uzun bir ayı evresinde olan kripto piyasasında biraz nefes aldı. Hareketliliğin ardından piyasaların yükseliş eğilimini sürdürüp sürdürmediği ilginçti.

ABD enflasyon verileri ve FTX’in yeni liderliğinin kabaca 5 milyar dolarlık likit varlıkları toparlayabileceği ve müşteri fonlarının bir kısmını bazı borçları kapatmak için kullanabileceği raporundan sonra, Bitcoin fiyatları yükseldi. Kripto ile ilgili hisse senetleri de Bitcoin’in yükselişiyle birlikte %60’a kadar yükseldi.

Bitcoin'De Son Durum: Piyasa Hareketliliği Devam Ediyor!

Bitcoin (BTC) Kaç Dolar Oldu?

Kripto para piyasasındaki tüm hareketlilikten sonra, özellikle bitcoin yatırımcılar tarafından kaç dolar oldu? Şu anda arama motorlarındaki en popüler aramalardan biri, sorunun cevabıdır. Kripto ile ilgili hisse senetleri, Bitcoin’in yaklaşık bir buçuk ayın en yüksek seviyesine yükselmesinin bir sonucu olarak aktif hale geldi. Kripto para borsası Coinbase’in hisseleri kabaca %8,6, madencilik firması Bitfarms’ın hisseleri %44 ve başka bir madencilik firması olan Riot Platforms’un hisseleri %10’dan fazla arttı.

Ayrıca Bitcoin ile birlikte sıklıkla işlem gören Nasdaq endeksi, enflasyon istatistiklerinin açıklanmasının getirdiği bir miktar çalkantıya rağmen günü yeşil renkte bitirmeyi başardı.

Indir 1

Bitcoin Artışı Devam Eder mi?

En son durum çizelgelerinde önemli teknik seviyelerin üzerinde bir kırılmanın ardından, Bitcoin şu anda 18.000  dolar işaretinin üzerinde rahat bir şekilde işlem görüyor. Dijital varlık, fiyatı şu anda yaklaşık 17.212 dolar olan 50 günlük hareketli ortalamasının üzerine çıktığı için tehlikede. Bu tür değerler, bitcoin fiyatının hem yükselebileceğini hem de düşebileceğini gösterebilir. Dolayısıyla yükseliş trendi, ABD enflasyon verileri ve FTX gelişmeleri de buna katkı sağlasa da BTC balina birikimi tarafından da başlatılıyor.

Bu nedenle, BTC’nin yükseliş eğilimini sürdürmesi için daha fazla talep olması gerekiyor.

BTC Uzman Görüşü

Uzman değerlendirmelerine bakıldığında popüler analist Michael Van de Poppe geçtiğimiz günlerde Bitcoin fiyatının ralliyi uzatması için 17.350 doların üzerinde kalması gerektiğinin altını çizmişti. Fakat Twitter’da büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Crypto’dan il Capo, henüz kalıcı bir yükseliş trendinin olmadığını, Bitcoin ve piyasanın büyük bölümünün kırılan destekleri direnç olarak test ettiğini ve bu senaryoyu birçok kez gördüğünü belirtti.

Uzmanlar bir süredir Bitcoin fiyatının birkaç günlüğüne 17.200-17.300 dolar seviyesinin üzerinde kapanması gerektiğinin altını çiziyordu. Sonuç olarak, bu seviyelerin üzerinde yaşanacak kapanışlar yükselişi devam ettirebileceği gibi, bu seviyelerin altında yaşanacak kapanışlar da fiyatın geri çekilmesine sebep olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.