Haberler

Binance, önde gelen altcoin için staking ödülü müjdesini duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasaları 2022 genelinde ayı piyasası hakimiyetinde kaldı ve kripto paralar üzerindeki baskı, henüz tam anlamıyla dağılmış değil. Zorlu ve belirsiz şekilde geçen süreç artık yatırımcıları yıpratmış olsa da birçok yatırımcı, bu zorlu sürecin ardından gelebilecek bir boğa sezonu için bekliyor. Yapılan ortaklık anlaşmaları, işbirliği imzaları, sözleşmeler ve listeleme adımları gibi hamlelere bakıldığında, olası boğa sezonu hazırlığında olanların yalnızca yatırımcılar değil, kripto para odaklı şirketler ve kripto para borsaları da olduğu görülüyor. Bu kapsamda bir kritik ortaklık adımı da Binance U.S ile VeChain (VET) arasında atıldı.

BINANCE U.S’TA VET STAKING ÖDÜLLERİ BAŞLATILIYOR

Binance U.sta Vet Staking Odulleri Baslatiliyor

İşlem hacmi ile dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ın ABD kolu olan Binance U.S, VeChain (VET) staking hizmetlerini başlattığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre VET staking edecek olan Binance U.S müşterilerine VeThor (VTHO) cinsinden yüzde 1 oranda Yıllık Faiz Getirisi (APY) ödenecek. Yapılan açıklamada, söz konusu stake ödüllerinin haftalık şekilde ödeneceği belirtildi. Öte yandan müşteriler herhangi bir ücret ödemeksizin istedikleri zaman stake ettikleri fonların kilidini açabildikleri için VET stake işlemlerinde zorunlu bir kilitlenme süresi de olmayacak.

BINANCE U.S’TAN GELEN AÇIKLAMA

Binance U.S tarafından VET staking ödüllerine ilişkin yapılan açıklamada, “Binance U.S müşterileri artık VET satın alabilir, satabilir, takas edebilir veya stake edebilir ve ayrıca VTHO satın alabilir, satabilir ve takas edebilir” ifadelerine yer verdi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.