Haberler

Binance Alpaca Finance’in (ALPACA) Vadeli İşlemlerde Listeleneceğini Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance son dönemde ardı ardına adından sıkça söz etirren bir borsa haline geldi. Şimdi sırada Alpaca Finance’in (ALPACA) vadeli işlemlerde yer alacağını açıkladı.

BNB Zincir ekosistemine dahil olan dağıtık finans (DeFi) projesi Alpaca Finans, bugün Türkiye saatiyle 13:30’da Binance’in vadeli işlemler platformunda listelenecek.

Binance Futures, kullanıcıların deneyimlerini geliştirmek ve işlem seçeneklerini genişletmek amacıyla 2024-08-22 tarihinde saat 13:30’da (TSİ) ALPACA/USDT sürekli sözleşmesini 75 kata kadar kaldıraçla sunacak.

ALPACA, listelemenin açıklanmasıyla hızla harekete geçti ve sadece 15 dakikada neredeyse yüzde 80 oranında bir yükseliş yaşadı.

Image 19

Binance, Hareket Etti ve ALPACA Değer Kazandı

Voxies (VOXEL) ve Brett (BRETT) gibi kripto varlıkların vadeli işlemlerinde yer aldığı Binance, dünün ardından dikkatleri Alpaca Finance’e (ALPACA) çevirdi.

Binance Labs’ten yatırım alan ve 2021 boğasında dikkatleri çeken ALPACA, Binance etkisiyle coştu! Merkeziyetsiz finans (DeFi) ve NFT platformunun işlem hacmi son 24 saatte %31 oranında sıçradı. ALPACA, 33 milyon dolarlık piyasa değerine ulaşarak dikkatleri üzerine topladı!

Alpaca Finance, yüksek getiri seçenekleri sunarak 44,5 milyon dolarlık toplam kilitli varlığa sahip. Platformda bugüne kadar 550 bin dolara yakın ALPACA stake edildi. 

Image 20

Kripto analist Cryptocop’ın ALPACA üzerine yaptığı incelemeler büyük ilgi uyandırdı. Uzman, Binance’un açıklamasından önce ALPACA’nın ivme kazanacağını öngördü. ALPACA’nın boğa piyasasına giriş yaptığını belirten analist, yüzde 200’ün üzerinde bir hedef öngördü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.