Altcoin Haberleri

Binance Bu Altcoini Borsadan Kaldırıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance yeni bir delist duyurusu yayınladı. Dev kripto para borsasının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Civic (CVC) altcoini ön plana çıktı. Binance, CVC/USDT paritesinde kalıcı vadeli işlem sözleşmesinin delist edileceğini duyurdu. Buna göre “kalıcı vadeli işlem sözleşmesi” üzerinde otomatik bir takas gerçekleştirilecek. Takasın ardından CVC/USDT paritesi listeden kaldırılacak. En büyük kripto para borsasının delist işlemi 29 Kasım 2022 tarihinde TSİ: 12’de tamamlanacak.

Dev Borsadan Kullanıcılara Duyuru

Binance Borsasinda Papara Ve Ininal Islemleri Sona Eriyor

Binance müşterisi olan yerli kripto para yatırımcılarını yakından ilgilendiren bu duyuru sosyal medyada paylaşıldı. Borsa CVC/USDT sözleşmesinin kaldıraç ve marjin katmanlarını ayarlayacak. Güncellemeden önce mevcut pozisyonların bu durumdan etkilenmeyeceği belirtildi. Binance borsasından konuyla ilgili yapılan açıklamada “Herhangi bir olası tasfiyeden kaçınmak için ayarlamadan önce pozisyonun ve kaldıracın ayarlanması şiddetle tavsiye edilir.” ifadeleri kullanıldı.

Borsa kullanıcılarının otomatik ödemeden kaçınmak için delist tarihinden önce tüm açık pozisyonları kapatması gerekecek. Yapılan güncelleme ile marjin değişikliği yüzünden tasfiye fiyatı doğrudan etkilenebilecek. Civic altcoin projesinin yerel kripto para birimi CVC coin vadeli işlemlerini ilgilendiren bu delist işleminin nedeni henüz açıklanmadı. Borsadan yapılan açıklamada “Lütfen vadeli işlemler hesabınıza daha fazla marj ekleyin veya pozisyonlarınızı azaltın. Marj oranının yüzde 80’in altında kontrol edilmesi tavsiye edilir.” ifadeleri yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.