Bitcoin Haberleri

Milyarder Yatırımcı Bitcoin İçin 10.000 Dolar Hedefi Verdi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bir süredir konsolide olan Bitcoin (BTC) fiyatındaki değişimler yakından takip ediliyor. Özellikle FTX iflasının ardından büyük darbe yiyen kripto para piyasasındaki belirsizlik sürüyor. Bu ortamda lider kripto para birimi Bitcoin hakkında açıklama yapan analist ve yatırımcıların paylaşımları dikkat çekmeye başladı. Son olarak Mobius Capital Partners LLP‘nin kurucu ortağı Mark Mobius, Bitcoin için hedef seviyesini açıkladı. Ünlü milyarder, Bitcoin’de düşüş trendinin devam etmesini bekliyor.

Mobius’tan Kripto Para Açıklaması

Mobius Capital Partners

FTX borsasının ani bir şekilde iflas etmesi kripto paraları epey sarstı. Bu sürecin sonunda toparlanma dönemine giren Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinde ayı piyasası trendi sürüyor. Piyasa, kripto kışını sert bir şekilde atlatmaya hazırlanırken Bitcoin fiyatında düşüş bekleyenlerin sayısı giderek artı. Son olarak Mobius Capital Partners LLP‘nin kurucu ortağı Mark Mobius da BTC’de düşüş beklediğini söyledi.

Kriptolara Yatırım Yapmayacak

Milyarder yatırımcı kripto para piyasasını değerlendirirken son yaşanan FTX olaylarına karşı BTC’nin direnç göstermesine şaşırdığını söyledi. Singapur’da röportaj veren Mobius, kendi parasını veya müşterilerinin parasını kripto paralara yatırmayacağına dair ciddi bir ifade kullandı. Ünlü milyarder lider kripto para birimi Bitcoin için 10 bin dolarlı seviyeleri beklediğini söyledi. Yatırım dünyasının tecrübeli ismi, kripto paraları tercih etmese de dijital varlıkların devamlılık göstereceğini sözlerine ekledi. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.