Haberler

Binance CEO’su Rezerv Kanıtı Sistemi Eleştirilerine Yanıt Verdi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasında borsaların Proof of Reserves yani Rezerv Kanıtı sistemine geçmeleri gündem oldu. Son olarak en büyük kripto para borsası Binance, şirketin rezervinde tutulan Bitcoin miktarını açıkladı. Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, Merkle Tree tabanlı rezerv kanıtı uygulamasını tanıttı. Bu sayede borsa kullanıcıları, şirketin rezerv miktarı hakkında anlık olarak bilgi sahibi olabilecek. Üstelik Binance, tam yasal ve düzenleyici uyumluluk sağlamayı taahhüt ederek müşteri fonlarını kendi hesaplarında kullanmadığını öne sürdü.

Binance Rezerv Kanıtı Sistemi

Binance Smart Chain Nedir Bsc Ile Ilgili Her Sey

CZ, dev borsanın rezerv kanıtı sistemi için yaptığı tanıtım paylaşımıyla gündem oldu. Binance CEO’su, kripto paralarda deprem etkisi yaratan FTX krizini örnek göstererek şu açıklamada bulundu: “Kendi kendine yeten bir ekosistem üretmek, Binance müşterilerini Celsius, Voyager ve şimdi de FTX gibi diğer sektör oyuncularının çöküşlerinde gördüğümüz türden kriz risklerine maruz kalmaktan korudu.”

Öte yandan Kraken CEO’su Jesse Powell, Binance’in “proof of reserves” sisteminin anlamsız olduğunu söyledi. Powell’ın eleştirilerine yanıt veren CZ Merkle Tree tabanlı rezerv kanıtının kripto paraları doğrulamanın en iyi yolu olduğunu söyledi. Rezerv kanıtı sisteminin yenilikçi ve güvenilir yönüne dikkat çeken Binance kurucusu piyasadaki beklentilerini de açıkladı: “Bazı geleneksel medyanın son olayları nasıl ele aldığını gördükten sonra, Twitter ve Kripto konusunda her zamankinden daha fazla boğa eğilimi gösteriyorum.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.