HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Panama Yasama Meclisi Komitesi, Kripto Tasarısına Yeşil Işık Yaktı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Panama yasama meclisi komitesi, kripto tasarısına yeşil ışık yaktı. Kripto varlıklarını düzenleyen önlem, Panama Yasama Komitesi tarafından kabul edildi.

Onay için cumhurbaşkanına gitmeden önce, kripto mevzuatı iki tur daha tartışılacak.

Panama’da kripto para birimlerinin kullanımını düzenleyen önlem, Panama Yasama Meclisi’nin ekonomik işler komitesi tarafından kabul edildi.

Kongre üyesi Gabriel Silva’ya göre, kripto yasa tasarısı “Panama’daki kripto varlıklarına yasal istikrar kazandırmayı” ve “daha fazla yatırım çekmek ve daha fazla iş yaratmak için ülkedeki kripto işini büyütmeyi” hedefliyor. Silva’ya göre Panama hükümeti, “prosedürlerde açıklığı ve verimliliği teşvik etmek için” blockchain teknolojisini de kullanacak.

Komisyon tarafından onaylanan yasa tasarısı, Meclis’te ek oturumlarda yeniden görüşülecek ve incelenecek. Parlamento prosedürünün ardından Panama Devlet Başkanı Laurentino Cortizo, yasayı imzalama veya veto etme seçeneğine sahip olabilir.

Silva’nın tasarısı değiştirildi. Silva nelerin değiştiğini açıklamazken, “bunu geliştirmenin” onun için herhangi bir sıkıntının olmadığını dile getirdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.