Altcoin HaberleriHaberler

Binance, Bu Meme Coin’i Metaverse ve Gaming Kategorilerine Ekledi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, son zamanlarda popüler bir altcoin olan Floki’yi Metaverse ve Gaming kategorilerine dahil etti. Bu, Floki’nin benimsenmesini artırdı ve fiyat hareketi son 24 saat içinde yükseldi. Binance’in bu hamlesi, memecoin piyasasına yeni bir soluk getirdi ve yatırımcıların dikkatini çekti. Floki‘nin ekleme işlemi, kripto para borsası dünyasında yeni bir trend yaratarak, yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Detaylar haberimizde!

Floki şimdi Binance Metaverse’te

FLOKI coininin Twitter hesabı, Binance ortaklığına dair ilk duyuruyu yaparak dikkatleri üzerine çekti. Takım, coşkulu bir paylaşım yaparak “Binance, FLOKI’yi #Metaverse ve #Gaming kategorilerine ekledi!” dedi. Binance, FLOKI‘yi Metaverse ve Gaming kategorilerine dahil ederek, kullanıcıların SAND, MANA, AXS, IMX, GALA ve ENJ gibi diğer önde gelen metaverse ve oyun kripto para birimleri ile birlikte Floki ticareti yapabilmesine olanak sağladı. Binance kategorilerinden ekran görüntüleri ise şöyle görülebilir:

Binance Floki
Binance Floki

Binance, Floki’yi Metaverse ve Gaming kategorilerine dahil etme kararıyla, meme coin dünyasında önemli bir doğrulama yapmıştır. Binance, geleceği parlak olan projelerin dahil edilmesini sağlayan titiz bir listeleme süreci ve dikkatli kripto para seçimleriyle tanınır. Aynı zamanda, Binance PEPE’yi Esnek Kredilerinden çıkarmıştı çünkü güvenilir bir varlık olmadığına karar vermişti. Bu da PEPE tokenlerinin balina dump’ına katkıda bulunmuştur. Kriptokoin.com olarak haberimizi yaptığımızda, kripto topluluğu bu kararı tartışmıştı. Ancak, Floki’nin dahil edilmesi, Binance’in gelecekteki stratejilerinin bir göstergesi olabilir.

Floki Hareketlendi

Son zamanlarda hızla yükselen Floki, piyasa değerine göre dördüncü en büyük meme coin olarak öne çıkıyor. Bitci gibi Türkiye’nin önde gelen kripto borsalarından birinde 5 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısıyla listelenen Floki, son zamanlarda stratejik bir ortaklık açıklamasıyla da gündeme geldi. Floki ekibi, Binance Pay’den yararlanarak kapsamlı bir pazarlama kampanyası yürüterek kullanıcıları teşvik etmeyi ve benimsenmeyi artırmayı hedefliyor. Bu yılın 24 Nisan’ında Binance borsasında listelenen Floki, ertesi gün milyonlarca kullanıcının ilgisini çekti.

Son günlerde Floki, piyasada olumlu bir ivme sergileyerek son 24 saat içinde kazançlarını artırmaya devam ediyor. Kısa bir zaman önce yüzde 3,09’luk bir artışla duyurulmasının ardından, son 24 saat içinde yüzde 5,28’lik bir kazanç elde etti. Ayrıca, geçen hafta boyunca yüzde 10’un üzerinde bir artış göstererek coin’in performansında olumlu bir eğilime işaret etti. Bu durum, yatırımcılar arasında büyük bir ilgi uyandırdı ve gelecekteki fiyat hareketleri konusunda tahminlerde bulunmak oldukça zor hale geldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.