Borsa HaberleriHaberler

Binance ve SEC, Müşteri Fonlarını Geri Taşımak için Anlaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance ve Binance.US, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile birlikte çalışarak müşteri fonlarının geri çekilmesi konusunda anlaşmaya vardı. Bu anlaşma kısa vadede yalnızca Binance.US çalışanlarının müşteri fonlarına erişebilmesini sağlamaktadır. Bu durum, Binance platformunun müşterilerine sunduğu hizmetleri etkilemeyecektir. Bununla birlikte, Binance ve SEC arasındaki işbirliği, müşteri fonlarının güvenliği ve korunması konusunda büyük bir adım atılmasını sağlayacaktır.

SEC, Binance US‘nin varlıklarını denizaşırı yerlere taşıma endişesiyle ilgili önceki açıklamalarının ardından, düzenleyici kurum ABD merkezli borsanın varlıklarının dondurulmasını talep etti. Binance US’nin avukatları, bu kararın ölüm cezası anlamına geleceğini belirterek uzlaşma çağrısında bulundu. Bu gelişmeler, kripto para birimlerinin düzenlenmesine yönelik tartışmaların devam ettiği bir dönemde ortaya çıktı.

Binance Us Ve Sec Uzlasti
Binance Us Ve Sec Uzlasti

SEC ve Binance US Anlaştı

Binance, Binance US ve SEC arasındaki anlaşmanın duyurusu yapıldı. Anlaşmaya göre, Binance, Binance US varlıklarına müdahale etmeyecek. Binance.US, federal hakimin onayını gerektiren anlaşma kapsamında çeşitli cüzdanlar, donanım cüzdanları veya özel anahtarlar aracılığıyla Binance Holdings yetkililerinin Binance’e erişimlerini engellemek için önlemler alacak. Bu önlemler, anlaşmanın onaylanmasına kadar devam edecek.

Binance‘in ABD şubesi, geçtiğimiz hafta dolar mevduatlarını durdurdu. Bu durum, SEC’in varlıklarını dondurması talebine cevaben gerçekleşti. Şirket, müşterilerinin dolar fonlarını çekebilmeleri için 13 Haziran tarihine kadar süre verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.