Haberler

Binance CEO’su CZ, HTX’e Yardım Eli Uzattı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası HTX’e yapılan saldırı sonrasında Binance, destek olmak amacıyla güvenlik ekibini görevlendirdi. HTX’den çalınan fonların takibini üstlenecek olan Binance güvenlik ekibi, kullanıcıların kayıplarını minimize etmek için çalışacak. Bu gelişme, HTX danışmanı ve Tron kurucusu Justin Sun tarafından da doğrulandı. Sun, tüm kayıpların karşılanacağını açıkladı.

Binance Ceo'Su Cz, Htx’e Yardım Eli Uzattı

HTX, Zararını Azaltmak İçin Beyaz Şapkalı Hacker’lara Ödül Verecek

HTX, çalınan fonların zararını en aza indirmek için yüzde 5’ini beyaz şapkalı hacker’lara ödül olarak vereceğini duyurdu. Bu miktar, yaklaşık olarak 400 bin doları temsil ediyor. HTX’e 8 milyon dolarlık bir saldırı gerçekleştirilmişti. Blockchain analiz platformu Cyvers, saldırı sonucunda HTX’in sıcak cüzdanlarından 5 bin ETH’nin boşaltıldığını tespit etmişti.

Justin Sun, çalınan fon miktarının kullanıcıların toplamda sahip olduğu 3 milyar dolarlık varlığın küçük bir kısmını temsil ettiğini belirtti. Ayrıca, çalınan fonların Binance için sadece iki haftalık geliri olduğunu ifade etti.

HTX, bu tür kayıpları önlemek amacıyla gerçek zamanlı izleme mekanizmaları uygulayacak. Bu sayede, gelecekteki saldırı girişimleri daha hızlı bir şekilde tespit edilebilecek ve önlemler alınabilecek. Özellikle kripto para borsalarının güvenliği konusunda artan endişeler göz önüne alındığında, HTX’in bu adımı oldukça önemli bir gelişme olarak değerlendirilebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.