Bitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Bitcoin düşüşleri durdurdu, hafta sonuna yeniden yükselişle girdi! Kripto paralarda son durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında son haftalarda neredeyse durma noktasına gelen volatilite, Bitcoin’in (BTC) dar fiyat aralığındaki seyri ile uzun bir süre devam etti. Haftalardır 20 bin dolar seviyesinin altında ve 18 bin dolar seviyesinin üzerinde işlem gören Bitcoin, hafta ortasında gelen kısa vadeli ralli ile 20 bin 700 dolar seviyesinin üzerine çıktı ve Cuma günü gelen düşüşlerle birlikte fiyat düzeltti. Ancak hafta sonuna girilirken Bitcoin yeniden toparlanma gösterdi ve bu toparlanma, piyasa genelinde yükselişleri tetikledi. Kripto para piyasasında son durum ne?

BITCOIN (BTC)

Bitcoin Volatile

Lider kripto para birimi Bitcoin, CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik süreçte yüzde 2 oranda değer artışı yaşadı. Son 1 haftalık süreçte değerini yüzde 7,9 oranda artıran Bitcoin, yazım sırasında 20 bin 687 dolar seviyesinde işlem görüyor. Cuma günü gelen kayıpların ardından yeniden toparlanan Bitcoin’in 397 milyar dolarlık piyasa değeri bulunuyor.

ETHEREUM (ETH)

Bitcoin Ethereum

Bitcoin’in yeniden yükselişe geçtiği 24 saatlik süreçte yine Bitcoin’den daha iyi bir performans ortaya koyan Ethereum (ETH), yüzde 4,7 oranda değer artışıyla 1.500 dolar seviyesinin üzerindeki seyrini korudu. Yazım sırasında 1.585 dolarda işlem gören Ethereum, son 1 haftada gelen yüzde 22 oranda değer artışıyla, 190 milyar dolarlık piyasa değerine sahip.

DOGECOIN (DOGE)

Son 24 saatlik süreçte, piyasa değeri ile ilk 10’da yer alan kripto para birimlerinde yüzde 14,6 ile en yüksek değer artışını Dogecoin (DOGE) elde etti. Son 1 haftada yüzde 43,6 oranda yükselen Dogecoin, yazım sırasında 11,6 milyar dolarlık piyasa değeri ile 0,085637 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.