HaberlerBitcoin Haberleri

Binance CEO’sundan İmalı Bitcoin Paylaşımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin fiyatı  son 4 ayın en hızlı çıkışını yaparak 55.000 dolar seviyesinin üzerine yükseldi. Bu süratli yükselişin ardından 54.000 dolar seviyesine dönerken yazının kaleme alındığı sırada Coinmarketcap verilerine göre 55.1422 dolardan işlem görüyor.  Artış ile birlikte sosyal medya platformlarında en çok konuşulanlar arasına giren Bitcoin için birçok paylaşım yapıldı. Bu paylaşımlardan biri de  Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan geldi. Başarılı CEO’nun paylaşımı “Bitcoin‘den sonra patlama yapacak kripto paraya” işaret ettiği yorumları yapıldı.

Binance CEO’su Hangi Kripto Paraya İşaret Etti?

Lider kripto paranın ani yükselmesiyle Twitter’da en çok konuşulanlar arasına giren Bitcoin için Binance CEO’sundan imalı bir paylaşım geldi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, yaptığı paylaşımda Bitcoin’den sonra patlama yapacak kripto para ile ilgili üstü kapalı bir Tweet attı. Atılan Tweet’in altına birçok kişi ismin Ethereum (ETH) yada Binance Coin (BNB) olacağı tahmininde bulundu.

[ccpw id=”9919″]

Bitcoin Tekrardan 55.000 Dolar Seviyesine Çıktı!

Ani bir yükselişle 55.000 dolar seviyesini üzerine çıkan Bitcoin sonrasında 54.000 dolar seviyesine geri döndü. farklı borsalarda 1000 dolara kadar farklı fiyattan işlem gören Bitcoin, yazının kaleme alındığı sırada tekrardan 55.000 dolar seviyesine yükseldi.

 Btcusdt
Btcusdt

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.