HaberlerBorsa Haberleri

Son DakiKa: Coinbase Hacklendi İddiası!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bleeping Computer’den edinilen bilgilere göre dev Kripto para borsası Coinbase, bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Coinbase, siber korsanların iki faktörlü sms doğrulamasını geçtikleri ve 6.000 kullanıcıdan para çaldığı iddia edildi.

Hesap Kurtarma İşlemindeki Açıktan Faydalanıldı

Saldırganlar, Coinbase‘nin SMS Hesap Kurtarma işlemindeki bir açıktan yararlandığı öğrenildi. Şöyle ki iki faktörlü kimlik doğrulama için SMS metinleri kullanan müşterilere, üçüncü parti bir iki faktörlü kimlik doğrulama jetonu almak ve hesabınıza erişim sağlamak için SMS doğrulaması istendi.

100’den fazla ülkeden yaklaşık 68 milyon kullanıcısı olan Coinbase, ABD merkezli borsanın, saldırıyı gerçekleştiren bilgisayar korsanlarının kullanıcı varlıkları dışında “e-posta, kişisel bilgiler ve birçok bilgiyi” ele geçirdikleri öğrenildi.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ unique_content=”unique1″ include_post=”5263″ scheme=”alt”]

Coinbase, Zararların Karşılanacağını Açıkladı!

Popüler kripto para borsası Coinbase’in, kullanıcı bilgilerinin güvende olduğunu, müşterilerinin zararlarının karşılanacayacağı öğrenildi.


Coinbase, daha önce yaptığı bir duyuruda Bilinen bir güvenlik açığını buluklarını bu yüzden SMS ile Hesabı Kurtarma seçeneğini geçici olarak devre dışı bıraktığını açıklmamıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.