Altcoin Haberleri

Binance Destek Ekledi, Altcoin Fiyatı Yüzde 20 Arttı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmine göre kripto para sektörünün en büyük borsası Binance, yeni bir güncelleme duyurusunda bulundu. Binance Pool’a yeni eklenen bir altcoin hakkında duyuru yapan borsanın bu hamlesi kripto para topluluğunun dikkatinden kaçmadı. Ethereum ağında gerçekleşen Merge yükseltmesi ile ETH ağı PoS sistemine geçmişti. Bu geçişle birlikte madenciler, Ethereum yerine kripto para madenciliği yapabilecekleri yeni bir proje arıyordu. İşte madencilerin iştahını kabartan hamle dev kripto para borsası Binance’den geldi.

Ravencoin Eklentisini Açıkladı

Ravencoin

Binance resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda RavenCoin (RVN) için destek verildi. Böylelikle Binance Pool üzerinde RVN madencilik hizmeti resmen başladı: “Binance Pool, PPS+ yerleşim yöntemini kullanan RavenCoin (RVN) madencilik hizmetini resmen başlattı. RavenCoin madencilik havuzu için madencilik ücretleri yüzde 1 olarak belirlendi. Kullanıcıların RavenCoin madencilik havuzuna katılabilmeleri için hesaplarının doğrulanmış olması gerekir.” Bu duyurunun ardından RVN coin fiyatında yüzde 20’ye varan artış görüldü.

Madencilerin Yeni Gözdesi RVN

Ethereum ağındaki Merge güncellemesinden sonra madencilik işlemleri son bulmuş ve binlerce madenci yeni bir altcoin arayışına geçmişti. GPU kullanarak madencilik yapanlar güncellemeden bu yana Ethereum Classic (ETC), Ravencoin (RVN) ve Beam (BEAM) projelerine ilgi duymaya başlamıştı. Binance Pool üzerinde Ravencoin desteği gelmesiyle birlikte kullanıcılar madencilik havuzuna katılarak RVN coin ödüllerine sahip olabilecekler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.