Haberler

Coinbase Anketine Göre Kripto Yatırımları Aralıksız Sürüyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralarda ayı piyasası yaşanmasına rağmen sektör içinden gelen veriler yatırımcıların büyük bir çoğunluğunun davranışında bir değişim olmadığını ortaya koydu. ABD merkezli en büyük kripto para borsası Coinbase, kripto kışının beklendiği kadar soğuk geçmeyebileceğini gösteren bir anket yaptı. 2022 Dijital Varlıklara Bakış Anketi adıyla düzenlenen ankette katılımcıların büyük bir çoğunluğunun sektör hakkında pozitif beklenti içinde olduğu görülüyor. Coinbase anketine göre mevcut kripto yatırımcılarının yüzde 62’si, son 12 ay içinde kripto yatırımlarını arttırdı. Ankete katılan yüzde 12’lik bir kısım ise kripto kışı sürecinde yatırımlarını azalttı.

Kurumsal Yatırımcılar Biriktirmeye Devam Ediyor

Coinbase

Dev borsanın düzenlediği 2022 Dijital Varlıklara Bakış Anketi sonucu hakkında Coinbase analistleri şu çıkarımda bulundu: “Bu, kurumsal yatırımcıların fiyatlar düşse bile varlık sınıfına uzun vadeli bakmaya devam ettiğinin kanıtıdır. İleriye bakıldığında, yatırımcıların yüzde 58’i önümüzdeki üç yıl içinde yatırımlarını artırmayı planlıyor.” Ayrıca ankete katılanların yaklaşık yüzde 59’u “şimdi al ve elinde tut” stratejisini uyguluyor.

Gelecek 12 Ay Yükseliş Bekleyen Sayısı Az

Kripto kışı olarak adlandırılan ayı piyasası döneminde 140 kurumsal yatırımcı ankete katılım sağladı. Ancak 2022 Dijital Varlıklara Bakış Anketi’nin FTX’in çöküşü öncesinde yapılması dikkatlerden kaçmadı. Kurumsal yatırımcıların kripto para biriktirmeye devam etmesine rağmen sadece yüzde 8’i önümüzdeki 12 ay içinde kripto fiyatlarının yükselmesini bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.