Borsa HaberleriHaberlerTüm Haberler

Binance, Kripto Borsası WazirX için Harekete Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Küresel kripto şirketi Binance, Zanmai ile girdiği polemikler sonrası kripto borsası WazirX ile ilişkisini kesti.

Geçen günlerde Binance şok etkisi yaratan bir açıklamada bulundu. Dünyanın en büyük kripto borsası olarak bilinen Binance, bazı polemikler sonucunda harekete geçti. Binance, Hindistan merkezli kripto borsası WazirX’te Zanmai ile aralarında fikir ayrılıkları oldu. Bu duruma cevap olarak küresel şirket, WazirX ana şirketi Zanmai’ye yaptırımda bulundu.

Binance, Kripto Borsası Wazirx Için Harekete Geçti!

Binance, Kripto Borsası WazirX İçin Adım Atıyor

Küresel kripto şirketi Binance, Hindistan merkezli kripto para borsası WazirX konusunda borsanın arkasındaki şirket Zanmai ile çatıştı.

Bir blog yazısı paylaşan Binance, kendisi ile Zanmai arasındaki polemikleri doğru olduğunu söyledi. Olayı kısaca özetleyen borsa, Binance’in WazirX borsasının faaliyetindeki rolüne ve sorumluluğuna ilişkin Zanmai’den asılsız iddialarda bulunulduğunu söyledi. Gerginlikle ilgili açıklamalarda bulunan şirket, şu açıklamalarda bulundu:

Gerçek şu ki, defalarca söylediğimiz gibi, Binance, Zanmai cüzdan hizmetlerini yalnızca WazirX borsası operasyonları için bir teknoloji çözümü olarak sağladı. Binance, kullanıcıların varlıkları ve kullanıcı etkinliği ile ilgili olanlar da dahil olmak üzere, WazirX’in operasyonlarını hiçbir zaman yönetmedi veya kontrol etmedi.

Borsa, Zanmai’nin WazirX operasyonlarının tüm sorumluluğunu kendilerine kaydırmaya çalıştığını iddia etti. Bu suçlama ve iddiaları kabul etmeyen borsa, Zanmai’den ileri sürdüğü iddiaları geri çekmesini istedi. Ancak bu talep karşı tarafın reddi ile sonuçlandı.

Yaşananların hemen arkasından harekete geçen Binance, WazirX’in arkasındaki ekip Zanmai’ye yaptırımlarda bulundu. Borsa, Zanmai’den WazirX aracılığıyla operasyonları için kullanılan Binance hesaplarından para çekmesini istedi.

Binance, Zanmai’ye verdiği cüzdan ve ilgili teknoloji hizmetini bitirdiğini söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz</blockquote

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.