Haberler

Binance taşın altına eline koydu, 500 milyon dolarlık destek kredisi projesini duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında 2022 genelinde peş peşe olumsuz gelişmeler yaşanırken, birçok kripto para odaklı şirket küçülmeye gitmek durumunda kaldı. Birçok kripto para borsasının da dahil olduğu bu süreçte, işlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance ise tam tersine işe alımları artırdı. Binance CEO’su Changpeng Zhao, piyasanın yükselişte olduğu dönemlerde bu tür faaliyetlerin çok daha masraflı olduğunu belirterek stratejilerini açıklamış ve kripto endüstrisine destek olmak istediklerini söylemişti. Binance, bu kez de endüstriye 500 milyon dolarlık kredi desteği sunuyor.

“KRİPTO ENDÜSTRİSİNİN SAĞLIKLI İLERLEYEBİLMESİ İÇİN”

Binance Support

Binance borsasının kripto madencilik havuzu Binance Pool, kripto para madencilik sektörüne ve altyapı sağlayıcılarına yönelik 500 milyon dolarlık kredi desteği vereceğini açıkladı. Borsa tarafından yapılan resmi açıklamada, piyasadaki olumsuz şartlarda kripto endüstrisinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi adına bu projenin başlatıldığı duyuruldu. Şirket yaptığı duyuruda, kripto para madencilerini ve dijital altyapı sağlayıcılarına destek olmak istediklerini belirtti.

KREDİDE VADE VE FAİZ SEÇENEKLERİ BELLİ OLDU

Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre söz konusu 500 milyon dolarlık kredi projesinden yararlanmak isteyecek olan kişi veya kurumlar için 2 farklı vade seçeneği sunulacak. Kişi ya da kurumlar bu proje kapsamında kredileden 18 aylık ya da 24 aylık vadelerle yararlanabilecek. Ayrıca açıklamalara göre bu kredi desteğinde faiz oranları da yüzde 5 ile yüzde 10 arasında değişecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.