Altcoin HaberleriBorsa HaberleriHaberler

Coinbase Listeleme Haberi Bu Altcoinleri Uçurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase, platformuna Solana (SOL) ekosisteminden iki altcoin eklediğini duyurdu. ABD’nin en büyük kripto para borsasının haberinden sonra hem Solana fiyatı hem de listelenen altcoinlerin değeri yükseldi.

Coinbase Listeleme Haberi Bu Altcoin Fiyatlarını Uçurdu

Kripto para borsası Pazartesi günü yaptığı açıklamada, her ikisi de Solana’da bulunan merkezi olmayan borsalar Orca ve Bonfida’nın yerel tokenleri olan ORCA ve FIDA’yı listeleyeceğini açıkladı.

Coinbase bu adımıyla ilk kez Ethereum dışı varlıkları listeliyor. Daha önce yalnızca yerel Ethereum (ETH), Avalanche (AVAX) ve Solana (SOLANA) yerel tokenlerini (SOL) listelemişti. Solana fiyatı listeden sonra 90 dolardan 108 dolara yükseldi.

Solana Phantom
Solana Phantom

Solana, birkaç gün önce başlayan piyasa düşüşünün ardından 80 dolara düştü. Ayrıca, SOL’un Ocak ayında 100 dolarlık engeli aşamadığını da belirtmekte fayda var. Solana’nın en popüler ve tanınmış Blockchain cüzdanı Phantom’a yapılan yatırım duyurusu, fiyat hareketinin bir başka nedeniydi.

Phantom, kripto yatırım şirketi Paradigm tarafından yönetilen 109 milyon dolarlık bir yatırım turunu kapattıktan sonra Pazartesi günü iOS uygulamasını piyasaya sürdü.

Bu arada, ORCA Pazartesi gününden beri istikrarlı bir şekilde artıyor. Kripto paranın değeri son 24 saatte %26 arttı. 4.04 dolara yükselen kripto para biriminin şu anki değeri 3,84 dolar civarında. FIDA ise listeleme haberlerinin ardından kazanımlarını sürdürememiş görünüyor. 2.79$’a ulaşmasına rağmen, kripto para birimi şu anda 2.36$’dan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.