Haberler

Binance.US CEO’su İstifa Etti

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsaları, son dönemde oldukça kritik dönemlerden geçiyor. Özellikle Binance’ten arka arkaya ayrılık haberleri gelmekte. Son olarak BinanceUS‘in CEO’su Brian Shroder, şirketten ayrıldığını bildirdi. Bu ayrılık, kripto para piyasasında önemli bir pozisyonu olan bir ismin görevinden ayrılmasıyla gündeme oturdu.

Kripto para borsası Binance, son zamanlarda sık sık gündemde yer alıyor. Yakın zamanda Patrick Hillman’ın borsadan ayrılışı birçok spekülasyona yol açmıştı. Şimdi ise Binance.US CEO’su Brian Shroder’ın ayrılık haberiyle gündemde yeniden yerini aldı. Borsa, aynı zamanda iş gücünün üçte birini de ortadan kaldırmış durumda.

Qnruewptkusfjudy3185Sw

Özellikle ABD’deki kripto borsalarının zorlu bir yıl geçirdiğini söylemek mümkün. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, başka bir Amerikalı düzenleyicinin suçlamalarına dayanarak Binance’e karşı menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiği iddiasıyla haziran ayında dava açmıştı.

Binance, ayrılık haberiyle ilgili olarak şu şekilde bir açıklama yaptı: “Bugün gerçekleştirdiğimiz eylemler, Binance.US’a yedi yıldan fazla süredir finansal bir platform sağlıyor. Kripto borsası olarak faaliyet gösterirken müşterilerimize hizmet etmeye devam etmemizi sağlıyor.”

Ayrıca borsa sözcüsü, Shroder’ın yerine geçici olarak Hukuk Baş Sorumlusu Norman Reed’in getirildiğini doğruladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.