HaberlerTüm Haberler

Mt. Gox Bitcoin’lerinin Ödeme Tarihini Erteledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2014’te iflas başvurusunda bulunduğunda on binlerce Bitcoin kaybeden Mt., Gox Exchange’in 2021’de başlattığı dağıtım programında değişiklikler yaptı.

Şimdi konuyu inceleyen iflas mahkemesi, mütevelli heyetinin kararını onayladı ve ödeme almak isteyenler için kayıt süresi 10 Ocak’tan 10 Mart’a ertelendi. İşlem sonucunda artık ilk ödemeler 31 Temmuz yerine 30 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Bilindiği gibi, Ekim 2021’de Tokyo iflas mahkemesi, ödeme planını yıllardır ilk kez onayladı. Bununla birlikte, ödeme planı sık sık ayarlamalara tabi tutulmuştur. Son olarak 2022’nin Ağustos ayında 140 bin BTC’lik ödeme yapılmasına net gözüyle bakılıyordu ancak o dönemde de yine erteleme gerçekleşmişti.

Mt. Gox Bitcoin’lerinin Ödeme Tarihini Erteledi!

Mt. Gox ilk açıldığında, Stellar Lumens’in yaratıcısı Jed McCaleb burayı oyun kartlarının satışı için bir platform olarak kullandı. Daha sonra McCaleb, alan adını bir Bitcoin borsasına dönüştüren Fransız geliştirici Mark Karpeles’e sattı.

Çok sayıda hack saldırısı sonucu toplamda 800.000’den fazla Bitcoin çalındı ve Karpeles’in borsa güvenliğini hiçe sayması sonucunda borsa çöktü.

Daha sonra, borsanın kayıp cüzdanlarından birinde 200.000 BTC daha keşfedildi ve bu da kaybedenleri tazmin etme imkanı sağladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.