Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin (BTC) Yakında Büyüme Gösteriyor: Kırılma Anı Geliyor!

Bitcoin (BTC) güçlü bir yükseliş trendi sergileyerek olumlu sinyaller gönderiyor ve boğa piyasasına hazırlanıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC) güçlü bir yükseliş trendi sergileyerek olumlu sinyaller gönderiyor ve boğa piyasasına hazırlanıyor.

Kripto para piyasasında son dönemde gözlemlenen düşüş eğilimine rağmen, öncü isim BTC, kırılma anını bekliyor. Son birkaç gün içinde 60.000 – 62.000 dolar arasında dalgalanan Bitcoin, 70.000 dolar bandını aşarsa büyük bir sıçrama yaşayabilir. Ancak bu süreç oldukça karmaşık olacak. Yaklaşan ABD seçimleri ve jeopolitik gerilimler, Bitcoin üzerinde baskı oluşturmaya devam edebilir. Dolayısıyla, kripto para yatırımcıları hangi faktörleri göz önünde bulundurmalı?

Image 5

Bitcoin (BTC) Fiyatındaki Etkenler Nelerdir ve Nasıl Değişiklik Gösterecek?

Şu anki fiyatı 62.102 dolar olan BTC’nin, 60.000 dolar seviyesini aşağı yönlü kırması durumunda, sırasıyla 56.602, 52.614 ve 50.580 dolar seviyelerine doğru hareket edebileceği öngörülmektedir. Bu süreçte, İsrail ve İran arasındaki gerilimle ilgili haberlerin önemli bir etkisi olacaktır. İki ülke arasındaki çatışmanın artması durumunda, satış baskısının artması beklenmektedir. Son zamanlarda test edilen 52.614 dolarlık dip seviyesinin altında haftalık kapanışların gerçekleşmesi durumunda, fiyatların 40.000 – 42.000 dolar aralığına doğru düşüş yaşaması muhtemeldir.

İsrail ve İran arasındaki gerginliğin azalması, Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimlerinin piyasalara olumlu etkilerinin hissedilmesi ya da Bitcoin’in 63.000 doların üzerinde günlük kapanış yapması durumunda, sırasıyla 64.758, 67.091, 70.500 ve 73.684 dolar gibi yukarı yönlü hareketler gözlemlenebilir. Bu durumda, 70.500 dolar seviyesi oldukça belirleyici bir noktada olacaktır. Eğer bu seviyenin üzerinde haftalık kapanışlar gerçekleşirse, Bitcoin rallisinin hız kazanması muhtemel hale gelecektir.

Altcoin yatırımcıları, Ethereum fiyatı ve Bitcoin dominasyonu üzerinde yoğunlaşmalıdır. Eğer Bitcoin dominasyonu yüzde 50’nin altına düşerse, altcoin piyasasında çarpıcı bir yükseliş yaşanabilir. ETH’nin 2500 dolar seviyesi kritik öneme sahiptir. Bu seviyenin üstünde kalındıkça, altcoin piyasasında boğa akını beklentisi artabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.