Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin yeni güne yükselerek girdi, altcoinlerde yeşil grafikler öne çıktı! Yükseliş dalgası devam edecek mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yeni güne de yükseliş eğiliminde giriş yaptı. Bitcoin fiyatında görülen yukarı yönlü hareketlilik, altcoinler genelini de pozitif yönde etkiledi. Önde gelen popüler altcoinler arasında yer alan Elrond (EGLD), son 24 saatlik süreçte elde ettiği değer artışlarıyla öne plana çıkarken, piyasa genelinde pozitif dalga etkisi görülmeye devam ediyor. Bitcoin ve altcoinlerde son durum ne?

Sp Bitcoin Manset

 

Bitcoin, son 24 saatte elde ettiği %2,49’luk değer artışı ile yazım sırasında 19 bin 597 dolar seviyesinde işlem görüyor. Piyasa değeri ile 375,5 milyar dolara yükselen Bitcoin’in son 24 saatte işlem hacmi de %25,97 oranda artarak 29,3 milyar dolara ulaştı. Bitcoin işlem hacmindeki artışın, fiyattaki artışı desteklediği görülüyor. Uzmanlar ve yatırımcılar, Bitcoin’in bu aşamadan sonra 20 bin dolar seviyesini kalıcı bir şekilde geçip geçemeyeceğini görmek istiyor. Uzmanlara göre Bitcoin bunu başarırsa, yukarı yönlü yeni kırılmalar yaşanabilir.

ALTCOINLERDE POZİTİF HAREKETLİLİK

Altcoinlerde Pozitif Hareketlilik

Bitcoin’in yükselişle başladığı yeni günde altcoinler genelinde de yukarı yönlü fiyat hareketlerinin öne çıktığı görülüyor. Lider altcoin Ethereum (ETH), son 24 saatte gelen %3’ün üzerinde değer artışıyla yazım sırasında 1.336 dolar seviyesinde işlem görüyor. Önde gelen popüler altcoinler incelendiğinde son 24 saatte %7,44 oranda değer artışı yaşayan EGLD öne çıkarken, Chainlink’in (LINK) elde ettiği %6,93’lük değer artışı ile Cosmos’un (ATOM) %6,62 oranda değer artışı dikkat çekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.