Bitcoin Haberleri

Bitcoin (BTC) Yatırımcıları Şaşırtıyor!

Bitcoin, son zamanlarda 38 bin doların üzerine yerleşememesiyle birlikte geri çekilmeye başlamış ve yatırımcıları endişelendirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin, son zamanlarda 38 bin doların üzerine yerleşememesiyle birlikte geri çekilmeye başlamış ve yatırımcıları endişelendirdi.

36 bin 720 dolara kadar gerileyen Bitcoin (BTC), yatırımcılar arasında tedirginlik yarattı.

BTC’nin pozitif seyrini sürdürmesine rağmen 38.000 doların üzerinde kalıcılık sağlayamaması, geri çekilmesine neden oldu Kripto para birimlerinin lideri olan Bitcoin, son günlerde yavaş yavaş aşağı yönlü hareket etmekte ve dün itibariyle iki kez 36.720 dolara kadar düşüş yaşadı. Şu anda bu seviyelerden destek bulan BTC, tekrar yükselişe geçebilecek mi?

BTC’de Dikkate Alınması Gereken Bölgeler Nelerdir?

BTC’nin tekrar yükselişe geçmesi için alıcıların kontrolü ele alması gerekiyor. 38.424 dolar seviyesini test ettikten sonra henüz yeni bir zirve yapamayan BTC, yükselişini sürdürebilmek için bu seviyeyi aşmalıdır. Şu anda 37.055 dolar seviyesinden işlem gören Bitcoin, olumlu bir senaryo doğrultusunda öncelikle 37.347 doları hedefleyecek, daha sonra ise sırasıyla 37.970 dolar, 38.424 dolar ve 38.935 doları hedefleyebilir. Kısa vadedeki son zirve fiyatı olan 38.424 dolar seviyesi, fiyat yapısı açısından kritik bir rol oynayabilir.

Ancak, ETF’lerle ilgili olumsuz gelişmeler yaşanması veya 37.347 doların altında fiyatlanması gibi durumlar, satıcıların gücünü artırabilir. Bu senaryoda, sırasıyla 36.520 dolar, 35.879 dolar, 35.293 dolar ve 34.817 dolar seviyelerine doğru düşüşler gözlenebilir. Yakın zamanda sık sık destek olarak çalışan 36.520 dolar seviyesi ise fiyat hareketleri için kritik bir öneme sahip olacak.

Ekran Resmi 2023 11 28 09.34.48

Bitcoin (BTC), kripto para dünyasında lider konumda olmasına rağmen dalgalı fiyat hareketleriyle yatırımcıları sürekli olarak şaşırtıyor. Bu nedenle, yatırımcıların fiyat hareketlerini yakından takip etmeleri ve piyasayı iyi analiz etmeleri büyük önem taşımaktadır. Ancak, unutulmamalıdır ki kripto para piyasası oldukça volatil bir yapıya sahiptir ve fiyat tahminleri her zaman doğru çıkmayabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.