Haberler

BlackRock’tan Hindistan’a Dijital Yatırım Hamlesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

BlackRock, Hindistan’da yeni bir yatırım teklifi başlatacak ve bu teklif “dijital öncelikli” olacak. Şirket, Hindistan merkezli Jio Financial Services (JFS) ile birlikte çalışacak. JFS, Mukesh Ambani’nin Reliance Industries’in bir parçası olarak faaliyet gösteren bir Hint şirketidir. İki şirketin eşit ortaklıkla çalıştığı ve bu girişime 150 milyon dolar harcamayı planladıkları belirtilmektedir.

Proje olan Jio BlackRock, Hindistan’daki yatırımcılara uygun fiyatlı ve teknoloji destekli erişim sağlamayı hedeflemektedir. Ayrıca, bu girişimde BlackRock’ın yatırım, teknoloji ve piyasa uzmanlığından faydalanılacağı belirtilmiştir. JFS ise yerel piyasa deneyimi ve dijital altyapı yetenekleriyle katkıda bulunacak. Ortak girişimin düzenleyici ve yasal onaylara tabi olacağı ifade edilmiştir.

Bslol
Blackrock’tan Hindistan’a Dijital Yatırım Hamlesi! 3

BlackRock’tan Hindistan’daki Yatırımcılara Destek

BlackRock ve JFS, şaşırtıcı bir şekilde Hindistan’da sunulan bu yeni ürün hakkında konuştular. Ürünün ne tür bir kripto para veya dijital varlık içerdiği hakkında ayrıntılar verilmedi. Yatırım devi, geçen haziran ayında ABD’de spot Bitcoin ETF başvurusunda bulunmuştu. Bu başvurunun ardından kripto piyasasında büyük bir hareketlilik yaşandı. SEC, başvuruyu temmuz ayında incelemek üzere kabul etti. BlackRock analistleri, optimal yatırım dağılımının yüzde 84,9 BTC, yüzde 9 hisse senedi ve yüzde 6 gayrimenkul içermesi gerektiğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.