HaberlerBitcoin Haberleri

ABD Demokrat Başkan Adayı Robert Kennedy’den Bitcoin Sözü

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’nin Demokrat başkan adayı Robert Kennedy Jr., eğer seçilirse ABD dolarının Bitcoin ile desteklenmesi sözünü verdi.

Kennedy, doların istikrarını sağlamak amacıyla Bitcoin’i kullanmayı planladığını açıkladı. Ayrıca, Bitcoin kârlarının vergiden muaf olacağını belirtti. Demokrat başkan adayı Robert F. Kennedy Jr., Bitcoin planını duyurduğunda, Amerikan ekonomisinin altın, gümüş, platin ve Bitcoin gibi unsurlarla istikrara kavuşabileceğini ifade etti.

Baskan Adayi Kennedy Den Bitcoin Sozu 284237
Abd Demokrat Başkan Adayı Robert Kennedy'den Bitcoin Sözü 3

ABD Başkan Adayı Kennedy’den  Bitcoin Açıklaması!

Kennedy, sürecin adım adım gerçekleşeceğini ve planın başarısına bağlı olarak dolar için sağlanacak destek miktarının ayarlanacağını vurguladı. Kennedy, “İhraç edilen T-bonoların yüzde 1’i altın, gümüş, platin veya Bitcoin ile desteklenecek” dedi. Ayrıca, BTC’den ABD dolarına dönüşümlerin sermaye kazancı vergisinden muaf olacağını belirtti.

Mayıs ayındaki Bitcoin 2023 etkinliğinde, başkan adayı sürpriz bir açıklama yaptı. Siyasi kampanya bağışlarını BTC olarak kabul edeceğini duyurdu. Bu açıklama, Kennedy’nin BTC yatırımcısı olmadığını iddia etmesine rağmen, açıklanan mal varlıklarında BTC bulunduğu ortaya çıktı. Kennedy’nin 30 Haziran’da yayınlanan mali belgelerine göre, 100.001 ila 250.000 dolar değerinde Bitcoin’e sahip olduğu belirlendi. Başkan adayının bu yatırımdan cüzi bir getiri elde ettiği de söyleniyor. Ancak, Kennedy ailesi tarafından kripto para biriminin ne zaman ve kim tarafından satın alındığına dair herhangi bir bilgi verilmedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.