Haberler

SEC, Binance için Kanıt Arayışında!

Kripto piyasası son günlerde Binance ile ilgili tartışmalarla çalkalanıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto piyasası son günlerde Binance ile ilgili tartışmalarla çalkalanıyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), BinanceUS ile ilgili hala kanıt arayışında olduğunu belirtiyor. Kurum, Binance’in FTX’i iflasa sürükleyen müşteri varlıklarının potansiyel kötüye kullanımından şüpheleniyor.

Daha önce SEC, Binance’in müşteri varlıklarını Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun kontrolündeki İsviçre merkezli Sigma Chain’e aktardığını iddia etmişti. Buna karşılık, Binance varlıkların kötüye kullanımıyla ilgili herhangi bir detayın olmadığını savunuyor. Borsa, dolandırıcılık soruşturmasının durdurulmasının değerlendirilebileceğini mahkemeye bildirmiş durumda.

Sec, Binance Için Kanıt Arayışında!

Binance.US avukatı Matthew Laroche, BinanceUS varlıklarının neredeyse yüzde 90 oranında kayba uğradığını açıkladı. Laroche, SEC’in dava açmasından bu yana kullanıcı sayısının yarı yarıya azaldığına dikkat çekerek, davanın artan maliyetlerine vurgu yaptı. Geçtiğimiz hafta Binance, ABD Adalet Bakanlığı ve CFTC ile 4,3 milyar dolarlık bir anlaşmaya varmıştı. Ancak bu anlaşma, SEC soruşturmasını kapsamıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.