Altcoin HaberleriHaberlerTüm Haberler

Ünlü Analiste Göre Bu 2 Altcoin Yükseliş Gösterecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Crypto Busy’den Tom Busby‘ye tahminlerine göre büyük potansiyele sahip 2 altcoin bulunuyor. Tanınmış analist yapmış olduğu altcoin değerlendirmeleriyle hatırlanıyor. The Moon‘dan hususi konuk Carl ile kısa süre ilkin gösterim meydana getiren Busby bu projelerin detaylarını da aktarıyor. Peki bu projeler neler, ne kadar yükseliş planlanıyor?

Swissborg (Chsb)
Swissborg (Chsb)

SwissBorg (CHSB)

Varlık yönetim projesi olan SwissBorg (CHSB) blockhain tabanlı çalışıyor. Kullanıcılar SwissBorg (CHSB) sistemini kullanarak daha verimli şekilde kripto varlıklarını yönetebiliyor. Altyapı ve araçları yardımıyla SwissBorg (CHSB) daha şimdiden fazlaca sayıda kullanıcıya ulaştı.

Ünlü analist Tom Busby, projeyle ilgili şunları söylüyor:

“Türünün ilk örneğidir diyebilirim. Kripto paralara yatırım yapma sürecini son aşama basitleştiriyor. Belirli kripto para borsalarıyla uyumlu çalışan sistem yardımıyla son aşama ergonomik ve fazlaca işe yarıyor. Topluluk temelli modeliyle ciddi gelişme yakalayacağını düşünüyorum”.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

SwissBorg sistemlerinde destek programın mahalli tokenı CHSB’dir. Toplam arzı 1 milyar olan ERC-20 token, 1 milyar dolarlık piyasa değerine daha şimdiden ulaştı. Güncel fiyatı ise 0,9 dolar seviyelerinde bulunuyor.

SwissBorg’un büyümesine katkıda bulunmak isteyen kullanıcılar CHSB tutuyor. Elbette bunun bir getirisi de var.

“Sahip oldukları CHSB‘deki Akıllı Verimden yararlanabilirler. Kullanıcılar, belirli bir süre için kafi CHSB tokeni bulundurarak, aldıkları Akıllı Verim senelik faizini %50 yada %100 oranında artırabiliyor. Aynı zamanda CHSB sahipleri daha azca komisyon ödüyor”.

Yakın gelecekte uygulamanın daha oldukça benimsenmesiyle fiyatın artışı da düzgüsel karşılanacaktır. Şu ana kadar ciddi yükseliş yaşandığını belirtmekte yarar var.

Apeswap Finance (Banana)
Apeswap Finance (Banana)

ApeSwap Finance (BANANA)

Son aşama geniş kapsamlı özellikleri olan ApeSwap Finance (BANANA) fonksiyonel bir merkezi olmayan borsadır. Bu protokol ile ödemeler, borç verme, türevler, stake, tokenize edilmiş varlıklara erişim benzer şekilde çok sayıda işlem yapılabilir. Binance Smart Chain ve Polygon ağı üstünde çalışan protokol ciddi faydalar üreten başarıya ulaşmış bir protokoldür.

DeFi protokollerinin son zamanlarda ciddi popülerite yakaladığını tamamımız biliyoruz. Bundan dolayı ApeSwap Finance (BANANA) yatırımcıları kısa sürede ciddi kazançlar yakalayabilir. DeFi protokollerinin en büyük problemi devamlı hackleniyor olmaları. Ancak ApeSwap Finance (BANANA) tüm bu risklerden arınmış bulunduğunu iddia ediyor.

ApeSwap Finance (BANANA) sistemlerinde stake yaparak projenin mahalli tokenı olan BANANA kazanabiliyorsunuz. Son bir ayda %80 artan BANANA 4,50 dolardan gün içinde işlem görüyordu. Ünlü analiste göre bu fiyatın çok artması gerekiyor.

DİKKAT: Sitemizde paylaşılan içeriklerin hiçbiri yatırım tavsiyesi içermez. Bilgi verme amaçlı yaptığımız paylaşımlar risk portföyünüze uymayabilir. Kripto para piyasaları volatil yapısı gereği ciddi risk içermektedir. Kendi araştırmalarınızı yaparak yatırımlarınızı yapmanız sizlerin yararına olacaktır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.