Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin’deki Yükseliş Kalıcı Mı? Bu Analist Kripto Para Yatırımcılarınıa Uyardı!

Kripto para analistinin mevcut piyasa pozisyonuna ilişkin değerlendirmesine göre, kripto para piyasasındaki artış uzun vadeli kalıcı olmayabilir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CryptoCapo” adlı kripto para uzmanı, Twitter hesabındaki gönderilerde son piyasa koşulları hakkındaki görüşlerini dile getirdi ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Uzman, kripto para piyasasındaki kısa vadeli artışın sürdürülemeyebileceğini ve bu piyasa satış baskısının bir süre devam edebileceğini belirtti.

Kripto Para Yatırımcılarına Uyarı!

Analist, kripto para piyasasındaki güncel teknik görünümü değerlendirdi ve kripto para yatırımcılarını uyardı. Uzman, güncel teknik görünümün düşüş yönlü işaretleri göz önüne alındığında, kripto para piyasasının son zamanlardaki yükselişinin yakın vadeli potansiyelinin dayanıklı olmayabileceğini söyledi. Analist, kripto para piyasasındaki olumsuz momentumun uzun sürebileceğini ve satıcıların şu anda piyasadaki alıcılardan daha fazla olması nedeniyle önümüzdeki aylarda satış baskısının devam edebileceğini belirtti.

Bitcoin 20 Temmuz
Bitcoin 20 Temmuz

Yükselen Kripto Para Piyasası

Son 24 saat içinde Bitcoin (BTC) değeri ortalama %7 artarak 24.000 $ seviyelerine yaklaştı. Kripto para piyasası şu anda yükseliş eğiliminde. Bitcoin’deki artışın bir sonucu olarak, birçok altcoinin değeri daha hızlı arttı. Son fiyat artışları nedeniyle, Ethereum (ETH) 1.560 $ fiyatla işlem görmeye başladı. Tüm kripto para birimlerinin piyasa değeri 1,1 trilyon doları aştı. Öte yandan, piyasa oynaklığı da önemli ölçüde arttı. Coinglass’tan gelen veriler, son 24 saat içinde kripto para piyasasındaki kısa ve uzun pozisyonların ortalama 266 milyon dolara tasfiye edildiğini gösteriyor.

Bu yazıdaki bilgiler yatırım tavsiyesi amacı taşımamaktadır. Yatırımcılar, yüksek volatiliteleri nedeniyle kripto para birimleri ile ilgili risklerin farkında olmalı ve işlemlerini kendi araştırmalarına göre yapmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.