HaberlerMetaverse Haberleri

Ünlü Firma MetaMundo, NFT Pazarı Başlattığını Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü firma MetaMundo, NFT pazarı başlattığını açıkladı. Amsterdam merkezli  şirket olan MetaMundo, Salı günü 3D Fungible Token (NFT) pazarının başladığını duyurdu. Galeriler, villalar, müzik mekanları, parklar, avatarlar ve arabalar gibi metaverse varlıkları için bir pazar yeri olan MetaMundo, birçok metaverse platformunda kullanılabilecek varlıklar oluşturmak için bu tür varlıkları oluşturmaya odaklanıyor.

Nasıl Bir Yol İzlenecek?

Bunu yapmak için şirket, sanatçı tarafından oluşturulan 3B tasarımları çeşitli metaverse platformları için çeşitli 3B dosyalara dönüştürmek için bir dönüştürme ve optimizasyon hattı kullanır. MetaMundo’da satın alınan her NFT, bir 3D dosya koleksiyonuyla birlikte geldiğinden, Decentraland, Cryptovoxels, The Sandbox ve Spatial dahil olmak üzere çeşitli metaverse’lerde kullanılabilir.

MetaMundo’ya göre, yaklaşan metaverse ayarlarıyla uyumlu hale getirmek için yeni 3D dosyalar NFT’ye yüklenebilir.

MetaMundo’nun kurucularından Finn Hansen yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Çok yönlü ve genişletilebilir bir NFT meta veri yapısına sahip, birden fazla 3D dosya sürümünü destekleyen ve daha sonra 3D olarak geleceğe hazır hale getirmek için ek dosya sürümleri ekleme esnekliği sunan, geliştirdiğimiz benzersiz bir mimari aracılığıyla NFT birlikte çalışabilirlik eksikliğini çözüyoruz. teknoloji gelişiyor.

Geçen yıl, Booking.com’da eski bir ürün lideri olan Hansen ve e-ticaret pazarlarında deneyim sahibi Mark Studholme, MetaMundo’yu yarattı. Kasım ayında, işletme ilk yatırım turunun ayrıntılarını açıkladı. Animoca Brands yönetiminde 2,7 milyon dolar topladı.

Birlikte Çalışabilirlik Ön Planda

Kullanıcıların dünyalar arasında varlık transfer etmesine izin vermek isteyen metaveri deposu geliştiricileri için birlikte çalışabilirlik hala büyük bir zorluktur. Geçen ay kurulan Metaverse Standartları Forumu, önde gelen platformlardan bazıları listelerinde olmasa da, sorunu çözmeye yönelik başka bir girişimdir.

Yuga Labs, en son yayınladığı haberinde, metaverse platformunun Otherside’ın gelecekteki birlikte çalışabilirliği destekleyeceğini ve kullanıcılara kendi dış koleksiyonlarını ve NFT’lerini metaverse’lerine ekleme fırsatı vereceğini belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.