Editörden SeçmelerHaberler

Kripto Para Yatrımcılarına Kolaylık Sağlayabilecek Kripto Para Uygulamaları!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para ekosistemi, birçok dinamik ve etkene bağlı olarak değişken yapısıyla bilinmektedir. Bu dinamik ve deişken yapıya bazen yetişmemiz olduça zor olabiliyor. Bu nedenle kripto para yatırımcıları için gerekli olan en iyi kripto para uygulamaları önemli hale geliyor. İşte Detaylar…

Kripto Para Uygulamaları

Her geçen gün artan seçenekleriyle kripto para birimleri artık geniş bir kesimin ilgi odağı haline gelmiş durumda. Öyle ki evde, sokakta, yada bir kafede kripto para muhabbeti yapmışızdır. Durum böyle olunca bu piyasaya yeni başlayanlar ve başlamış olanlar için yardımcı uygulama arayışı ortaya çıkıyor. Coin News TR olarak en iyi kripto para para uygulamalarını sizler için seçtik.

Kripto Para Yatrımcılarına Kolaylık Sağlayabilecek Kripto Para Uygulamaları!
Kripto Para Yatrımcılarına Kolaylık Sağlayabilecek Kripto Para Uygulamaları!

CoinMarketCap

En iyi kripto para para uygulamaları listemizin ilk sırasında bulunan CoinMarketCap, kripto paralar hakkında son derece önemli veriler sunmaktadır. CMC kullanıcılarının takip ettikleri kripto para projeleri için yayınlanan tüm önemli gelişmelerden haberdar eden bir platform. Coinmarketsap ayrıca, kripto para birminin değerini, arz bilgilerini, fiyat grafiklerini, web site ve sosyal medya kanalları, airdrop etkinlikleri konusunda da devasa bir kripto kütüphanesidir.

Coin Gecko

Coinmarketcap uygulamasıın sitesinin türevi olan Coin Gecko, tüm kripto varlıkların temel analizlerini, haberlerini,  hacim hareketleri belirli zaman periyodlarında takip edebileceğiniz alternatif kripto para uygulamasıdır.

TradingView

Bulut tabanlı grafik ve sosyal ağ platformu TradingView. Birçok dil desteğine de sahip olan bu grafik platformu, kayıtlı kullanıcıların yaptığı analizleri, kripto para  grafiklerini, indikatörleri ve daha birçok kripto para verisini bulabilirsiniz.

Blockchain Center

Listemizin ikinci sırasında, Almanca yayın yapan Blockchaincenter.net sitesine ait bir uygulama. Sitede yer alan Altcoin Sezon Endeksi aracı, yatırımcıların kripto piyasasında Bitcoin’e mi yoksa altcoinlere mi yöneleceğini gösteren kullanıcı dostu bir özellik olarak göze çarpıyor.

CryptoQuant

Bitcoin, Ethereum (ETH) ve diğer altcoinlerin fon akışlarının grafiksel görselleştirmelerini sağlayan veri analizi web sitesi CryptoQuant yer alıyor.

Platformun en yararlı özelliği, tüm kripto borsaların net akışlarının görüldüğü grafiğe bakabilmeyi mümkün kılması. Bu durum, kripto borsalarından net para girişi veya çıkışı hakkında fikir edinmenize yardımcı olur.

Glassnode

İnternet veri sağlayıcısı Glassnode, dijital para yatırımcıları için yenilikçi zincir içi ölçümler ve araçlar sunan bir blokzincir bilgi sağlayıcısıdır. Yatırımcılar, Glassnode‘un Net Gerçekleşmemiş Kar/Zarar (NUPL) göstergesini sıklıkla kullanmaktadır. Bu gösterge, herhangi bir zamanda yatırımlarınızda yüzde kaç  kârda olduğunu size gösterir. Glassnode, ayrıca Insights aracılığıyla piyasa analizleri ve yorumları sizlere sunar.

3Commas

Otomatik botlar kullanarak kripto para ticareti yapmakla ilgilenen kişiler için çevrimiçi bir uygulamadır. Finans konusunda teknik geçmişi olmayan yatırımcılar için oldukça kullanışlı bir uygulamadır.

Messari İO

Messari.io, Kripto para topluluğuna anlık haber akışı sağlayan güçlü bir web sitesidir. Örnek verecek olursak; kripto para piyasasının The Economist, Bloomberg, Cointelegraph gibi sitelerin haber akışlarını da sunar. Ek olarak yeni token/coin satışları, on-chain verileri ve faydalı blok yazıları için takibe alabilirsiniz..

Luna Crush

Luana Crush, Kripto para birimlerinin tüm sosyal medya hacim ve trendlerini takip edebileceğiniz web sitesidir. Özellikle şaka kripto para birimlerinde gördüğümüz gibi sosyal medyanın kripto para biriminin fiyatlanmasında önemli bir etken olduğunu söyleyebiliriz.

Coin Market Cal

Coin Market Cal, kripto para, haberlerini, önemli güncelleme tarihlerini önceden fiyatlanmadan takip edebileceğiniz web sitesidir. Aynı zamanda Kripto para gelişmelerini sosyal medyaya düşmeden önceden haberdar olabileceğiniz siteler arasındadır.

ViewBase

ViewsBase, Kripto para balinalarının pozisyonlarını takip etmek için kullabileceğiniz yararlı bir web sitesidir.

Xypher.io

Kripto para piyasasını takip ediyorsanız, O meşhur “Liq” kelimesini duymuşsunuzdur. İşte o meşhur “Liq” verilerinin paylaşıldığı web site xypher.io‘dur. Ve bir çok farklı özellik. Sizlere bir çok kripto fenomeninin piyasalar çöktüğünde “birazdan liq verileri geliyor” dediği sitedir.

Kripto Para Uygulamaları
Kripto Para Uygulamaları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Güvenilir Kripto Para Borsası Nasıl Seçilir?

Coin Alyze

Coinalyze, mum formasyonlarının oluşumlarını otomatik tespit edip, gösteren oldukça faydalı kripto para uygulamasıdır. Uygulamaya girip kavradığınızda bir çok hatalardan kayıplardan uzaklasacağınızı söyleyebiliriz.

İCO Drops

İcodrops, Henüz Kripto para piyasasına sürülmeyen yeni proje/coinleri takip edeceğiniz en iyi kripto para uygulamaları arasındadır.

Crypto Watch

Cryptowatch, Piyasada verilen emirleri takip etmek adına, bir çok kripto para borsasını içerir aynı zamanda  alım satımlarınızı desteklemesi için takip edebileceğiniz bir kripto uygulamasıdır.

Coin News TR

Coin News TR, kripto para piyasasında haberler, Bitcoin ve altcoin analizleri, anlık piyasa verilerini takip edebileceğiniz kullanışlı kripto Haber sitesidir.
İOS uygulaması
Google Play Uygulaması

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.