Haberler

BTC12 Capital, Güvenmediği Meme Coin Yüzünden Hem Zarar Etti Hem de Büyük Kârı Kaçırdı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2024 yılında meme coin boğası olarak ünlenen dönemde, yatırımcıların kazançları kadar zararları da dikkat çekiyor. Yatırım fonu yönetimi yapan BTC12 Capital, son TURBO token işlemleriyle büyük bir zarara uğradı. Şirket, 4 milyon dolar kazanabileceği bir fırsatı kaçırarak yaklaşık 3 hafta beklemeyi tercih etseydi.

BTC12 Capital şirketi, erken dönem kripto para girişimlerine yatırım yaparak tanınır. Ancak, son zamanlarda TRUBO adlı kripto para biriminde büyük bir zararla karşılaştı. 7 Mayıs’ta TURBO token’ını aldığında, şirket tam 658 bin dolar zarar etti.

Image 79

Lookonchain’in sağladığı verilere göre, 7 Mayıs’ta 1.1 milyon dolarlık TURBO token alan BTC12 Capital, sadece 5 gün sonra satış yaparak önemli bir kar elde etti. Ancak, bu işlemde kritik bir hata yapıldı. Eğer şirket, şimdiye dek beklemiş olsaydı, 4 milyon doların üzerinde kâr elde edebilirdi.

Yukarı yönlü hareketlerde alım yapan ve ardından aşağı yönlü hareketlerde satış yapan şirket, bir tacirin asla yapmaması gereken bir hatayı yaparken, sabırsızlığının da bedelini ödedi. Şirket, geçen yıl da TURBO işlemleriyle adından söz ettirmişti.

TURBO adlı yapay zeka odaklı kripto para birimi, son 14 gün içinde %800, son 30 gün içinde ise %1400’ün üzerinde bir değer artışı gösterdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.