Bitcoin Haberleri

Wall Street’in Ünlü İsmi USDT’yi Destekliyor!

Bloomberg’e konuşan Lutnick, Cantor Fitzgerald’ın, Tether varlıklarının “çoğunu” yönettiğini hatırlattı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cantor Fitzgerald LP CEO’su Howard Lutnick, Tether Holdings Ltd.’nin bilançosunun bir kısmını incelediğini ve elinde tuttuğu parayı doğruladığını açıkladı.

Bloomberg’e konuşan Lutnick, Cantor Fitzgerald’ın, Tether varlıklarının “çoğunu” yönettiğini hatırlattı.

Tether, kripto para piyasasının büyük bir kısmı için bir temel görevi gören ve yıllardır USDT’nin iddia edildiği gibi dolarla birebir desteklenmediğine dair spekülasyonlarla karşı karşıya kalmıştır. Ancak Lutnick, yaptığı açıklamada Tether’in sahip olduğu paraya sahip olduklarını belirtti.

USDT’nin Önemi

USDT, dünya genelinde 95 milyar doları aşan piyasa değeriyle en yaygın kullanılan stablecoin olarak bilinmektedir. Bu nedenle, Tether Holdings Ltd. ve USDT, uzun süredir büyük bir dikkatle incelenmektedir. Lutnick, Tether’in Haziran sonunda yaklaşık 83 milyar dolarlık stablecoin’i desteklemek için yaklaşık 86 milyar dolarlık varlık bildirdiğini belirtti.

Cantor Fitzgerald, ABD Hazinesi’nin Fed ile doğrudan ticarete olanak sağlayan 25 ana aracısından biridir ve Wall Street’teki en tanınmış tahvil alım satım kurumlarından biri olarak bilinir. Howard Lutnick, Cantor Fitzgerald LP CEO’su olarak Wall Street’teki bu prestijli kurumun başında.

Lutnick, kripto para birimlerinin spekülatif olduğu kadar çekici olduğunu ifade etmiştir. Özellikle Arjantin, Venezuela, Türkiye gibi ülkeler için kripto varlıklar ve stablecoin’ler önemli bir yatırım aracı olabilir. Bu ülkelerde, doların dalgalanmalarına karşı kripto varlıkların güvenli bir alternatif olduğunu belirtmiştir. Bu nedenle, dolara tutunmanın bir yolu olarak kripto varlıkların ve stablecoin’lerin ön plana çıktığını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.