Bitcoin Haberleri

BitMEX Kurucusu, Bitcoin’de (BTC) Yükseliş Bekliyor

Kripto para borsası BitMEX'in kurucusu ve milyarder olan Arthur Hayes, Bitcoin (BTC) fiyatıyla ilgili beklentilerini paylaştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası BitMEX’in kurucusu ve milyarder olan Arthur Hayes, Bitcoin (BTC) fiyatıyla ilgili beklentilerini paylaştı.

Hayes, makroekonomik verileri yakından takip eden bir isim olarak, ABD’deki dolar likiditesinin yükselişine dikkat çekerek, Bitcoin fiyatının olumlu etkileneceğini belirtti.

Arthur Hayes’in Twitter hesabından paylaştığı grafiklere göre, dolar likidite endeksi haziran ortasında negatif bir trend gösterirken, günümüzde 600 puanın üzerine çıkmış durumda. Bu süre zarfında piyasa değeri en büyük kripto para olan Bitcoin ise %41 oranında değer kazanmıştır. Hayes’e göre, dolar likiditesinin artması Bitcoin’e olan erişimi kolaylaştıracak ve fiyatını olumlu yönde etkileyecek.

“ABD Hazine Bakanı Yellen’ın finansal varlıklar için yaptığı hamleleri takip ediyorum. Kafanız karışmasın, dolar likiditesi artıyor ve Bitcoin yükselişe geçecek.”

Arthur Hayes’in ABD Hazine Bakanı Janet Yellen için kullandığı “kötü kız” ifadesi oldukça dikkat çekici oldu. Janet Yellen, kripto paralar hakkında verdiği ihtiyatlı demeçlerle tanınan bir isimdir ve sektörün ülke çapında düzenlenmesini talep etmektedir. Özellikle ABD’de faaliyet gösteren kripto para borsalarının kurallara uyması gerektiğini sık sık dile getiren Yellen, sektörün güvenilirliğini artırmayı amaçlamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.