HaberlerAltcoin Haberleri

Bu 5 Altcoin’de Yükseliş Sinyalleri: Boğa Sezonuna Hazır mısınız?

Bitcoin'in (BTC) 68.500 doları korumasıyla beraber bazı altcoin'ler dikkat çekici bir yükseliş sergiledi. İşte BTC'nin dalgalanmalarına rağmen parlamayı başaran altcoin'ler:

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’in (BTC) 68.500 doları korumasıyla beraber bazı altcoin’ler dikkat çekici bir yükseliş sergiledi. İşte BTC’nin dalgalanmalarına rağmen parlamayı başaran altcoin’ler:

1. JasmyCoin (JASMY)
2021 boğa sezonunun gözde altcoin’lerinden olan JASMY, son 24 saatte %27 artış kaydetti. Uzun bir aranın ardından yeniden zirveye oturan JASMY, yatırımcıların merakını uyandırıyor ve gelecekteki fiyat hareketleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Image 69
Bu 5 Altcoin'de Yükseliş Sinyalleri: Boğa Sezonuna Hazır Mısınız? 7

2. Pepe (PEPE)
Son dönemin en güçlü altcoin’i PEPE, yeniden atağa geçti. Kısa sürede %12’lik bir yükseliş yaşayan bu memecoin, yatırımcılara ve memecoin kategorisine umut verdi. Olası bir memecoin rallisi için PEPE’den büyük beklentiler sürüyor.

Image 70
Bu 5 Altcoin'de Yükseliş Sinyalleri: Boğa Sezonuna Hazır Mısınız? 8

3. Ethereum Name Services (ENS)
Ethereum spot ETF onaylarının ardından yükselişe geçen ENS, son 24 saatte %11,50’lik bir performans gösterdi. Ethereum’un popülerliğini sürdürmesi halinde ENS’deki yükselişin devam etmesi bekleniyor.

Image 71
Bu 5 Altcoin'de Yükseliş Sinyalleri: Boğa Sezonuna Hazır Mısınız? 9

4. Synthetix (SNX)
DeFi kategorisinin popüler isimlerinden SNX, son 24 saatte %9,40 artış kaydetti. DeFi alanında genel bir hareketlilik olmamasına rağmen ayrışan SNX, yatırımcılarını sevindirdi. DeFi trendinin başlaması halinde SNX’in daha da ön plana çıkması muhtemel.

Image 72
Bu 5 Altcoin'de Yükseliş Sinyalleri: Boğa Sezonuna Hazır Mısınız? 10

5. Lido DAO (LDO)
Ethereum’a bağlı bir diğer altcoin olan LDO, son 24 saatte %8 yükseldi. Spot ETH ETF onayının ardından yukarı yönlü hareketini sürdüren LDO, ETH’nin gündemde kalması halinde yükseliş ivmesini devam ettirebilir.

Image 73
Bu 5 Altcoin'de Yükseliş Sinyalleri: Boğa Sezonuna Hazır Mısınız? 11

Bu beş altcoin, Bitcoin’in dalgalanmalarına rağmen güçlü duruşlarıyla boğa sezonuna göz kırpıyor. Yatırımcıların dikkatini çeken bu projeler, kripto piyasasında gelecekte de önemli rol oynayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.