Haberler

Son Dakika: Ripple’dan Yeni SEC Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz hata, Ripple Blockchain şirketi, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı büyük bir zafer elde etti. Bu zaferin ardından Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse bir açıklama yaptı.

Brad Garlinghouse’a göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun temyiz başvurusu, Yargıç Torres’in XRP’nin bir menkul kıymet olmadığına dair kararını daha da güçlendirecek. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, SEC’in Ripple Labs’e karşı açtığı dava hakkında temyiz hakkı olmadan önce uzun bir süreçle karşılaşacağını düşünüyor.

1650750630398 8792C593 1E1D 4Daf 8Fa9 225182Fc9Fc9
Son Dakika: Ripple'dan Yeni Sec Açıklaması! 3

13 Temmuz’da, ABD bölge mahkemesinde Yargıç Analisa Torres tarafından verilen bir kararla Ripple lehine açılan 2020 davasında, XRP’nin bir menkul kıymet olmadığına hükmedildi. Ancak Torres, XRP’nin kurumsal yatırımcılara satıldığında Howey testinde belirlenen koşulları karşıladığı için bir menkul kıymet olduğuna da karar verdi. Bu karar, SEC tarafından açılan davada Ripple için önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.

Garlinghouse, davanın “en küçük parçası” olarak nitelendirdiği kurumsal satış kararını açıklarken, SEC’in perakende satış kararına karşı temyiz başvurusunda bulunması durumunda, Torres’in aldığı kararın daha da sağlamlaşacağına inandığını belirtti. Bununla birlikte, Garlinghouse, SEC’in temyiz başvurusunun bir süre daha devam edebileceğine inanıyor. Konu hakkında Garlinghouse şu ifadeleri kullandı:

Bir hukuk meselesi olarak, şu anda ülkenin yasası XRP’nin bir menkul kıymet olmadığı yönündedir. SEC’in temyize gitmesi için bir fırsat doğana kadar, ki bu yıllar alabilir, açıkçası biz çok iyimseriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.