Haberler

Bakkt, Kripto Piyasasında Başarısından Söz Ettiriyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto hizmetler sektöründe nam salan Bakkt, uluslararası genişlemede ve müşteri kazanımında önemli başarılar elde ederek dikkat çekiyor. Şirketin gelecek planları da bu başarıyla birlikte netleşmiş durumda. Bakkt, kripto hizmetlerinde yeni müşterilerle etkileyici bir ilerleme kaydediyor.

Şirketin lideri Gavin Michael, Water Tower Research ile yaptığı röportajda kripto saklama ve ticaret konularında müşteri kazanımında belirgin bir artış yaşandığını söyledi.

Bakkt Vadeli Kriptokoin Com
Bakkt, Kripto Piyasasında Başarısından Söz Ettiriyor! 3

Michael, Bakkt’ın müşteri tabanını dikkatle genişletmesi ve sermaye yönetimiyle kar marjlarını artırmasına vurgu yaptı. Nisan ayında, Bakkt kripto ticaret platformu olan Apex’i bünyesine ekledi. Michael, finansal hizmet sağlayıcısı Plaid ve kurumsal dijital varlık saklama şirketi Fireblocks ile kurulan yakın işbirliğinin potansiyel müşteriler için etkileyici bir fırsat olduğunu belirtti.

Bakkt’ın CFO’su Karen Alexander, şirketin Temmuz ayında uluslararası pazarlara açılma planlarını duyurdu ve özellikle ABD’ye göre daha şeffaf kripto düzenlemelerinin olduğu İngiltere, Avrupa Birliği, Hong Kong ve Avustralya pazarlarına odaklanacaklarını açıkladı.

Konu hakkında açıklama yapan Gavin Michael şu açıklamalarda bulundu:

Uluslararası pazarlara adım atarken müşterilerimizi de yanımızda götürüyoruz. Latin Amerika’da dördüncü çeyreğin aktif olması planlanıyor ve ardından İngiltere, Avrupa Birliği, Hong Kong ve Avustralya pazarları gelmekte.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.