Altcoin Haberleri

Algorand (ALGO) Yükselişe Geçebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, günü yükseliş yönlü geçiriyor. Bitcoin (BTC), 400 dolarlık tepki yükselişiyle altcoin’leri de hareketlendirdi. Birçok altcoin, potansiyel direnç noktalarına yaklaştı. Bu altcoin’lerden birisi olan Algorand, olası yükselişe göz kırpıyor.

ALGO, 0,1076 dolar üzerine iğne atarak direnç noktasını test etti. Direnç bölgesinin aşılması halinde, ALGO fiyatında yüzde 10’luk bir tepki yükselişi gelebilir.

Algorand (ALGO), Yükseliş Sinyalleri Veriyor!

Bitcoin (BTC) yükselişiyle harekete geçen Algorand (ALGO), direnç noktası üzerindeki teması ile yükselişe zemin hazırlıyor. ALGO fiyatı, son bir haftada yüzde 14’lük bir yükselişe imza attı. Piyasanın boğa beklentisiyle ilerlediği bugünlerde, ALGO tarafındaki yükseliş oldukça düşük seviyede kaldı. Ancak ALGO, gün içerisinde yaşadığı yükseliş ile 2-3 aylık önemli bir direnç noktasına temas etti.

Algo Algorand

ALGO Ağustos ortasında yaşadığı düşüş bölgesine yaklaşan ALGO, 0,1076 doların üzerinde kalması halinde yükselişini sürdürebilir. ALGO’nun kritik direnci olan 0,1076 test edilse de henüz kalıcı bir kırılım gelmedi. Bu bölgenin aşılması halinde, ALGO’nun 0,1388 dolara yükselmesine zemin hazırlanabilir.

Yüzde 25’e yakın potansiyel bir yükselişe hazırlanan ALGO, 0,1076 dolar direncinden sonra 0,1187 dolar direncine ilerleyebilir. Bu direnç bölgesinin de aşılması halinde, fiyat 0,1263 doları test edebilir. Temmuz ayından kalma bir direnç noktası olan 0,1263 dolar aşılırsa, ALGO fiyatı 0,1386 doları hedefleyebilir. Bu yükseliş senaryosu, ALGO için potansiyel bir yüzde 25’lik artışı temsil ediyor.

Diğer taraftan, piyasa koşullarının negatif havaya bürünmesi, ALGO fiyatını da olumsuz etkileyebilir. BTC düşüşü, ALGO’yu tetikleyebilir. ALGO, 0,1076 doların üzerinde kalıcılık sağlayamazsa tekrar 0,1010 dolara geri çekilebilir. Bölgelerin kaybedilmesi, sonraki destek noktası olan 0,00950 doları ön plana çıkarabilir. 0,00950 dolar, piyasadaki boğa trendinin kaybedilmemesi halinde kırılması zor bir destek noktası olarak varlığını sürdürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.