Altcoin HaberleriHaberler

Bitcoin, Ethereum ve Ripple’da Bu Seviyeler Dikkat!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasa hafta sonuna düşüşle başladı. Analistler gelecek günlerde Bitcoin, Ethereum ve XRP’de bu seviyelerin mühim bulunduğunu düşünüyor.

Bitcoin (BTC) ve kripto para birimleri hafta sonuna yeni bir düşüşle başladı. Lider kripto para birimi son 24 saat içinde %2,6 değer kaybederken piyasa hacmi bakımından en büyük altcoin olan Ethereum %4,6 ve popüler kripto para Ripple (XRP) %5 geriledi.

Bitcoin’de Fiyat Düşüşü

Bitcoin Salı günü fazlaca kısa süre içinde averaj olarak 9.000 dolar birden geriledikten sonrasında toparlanmaya başladı. Ancak toparlanma düşüş kadar süratli olmadı ve hala satış baskısının devam etmiş olduğu görülüyor.

Bugün yaşanmış olan düşüşle birlikte analistler BTC’de bir kez daha 43.000 doların kontrol edilebileceğini ve hatta 42.000 dolara kadar geri çekilmenin görülebileceğini düşünüyor. Ancak bu seviyelerde görülecek güçlü bir destek Bitcoin fiyatını tekrardan yükselişe geçirebilir ve fiyat 50.000 dolara doğru hamle yapabilir.

Bitcoin'De Fiyat Düşüşü
Bitcoin’De Fiyat Düşüşü

Bu noktada pek fazlaca analist yaşanmış olan bu geri çekilmeyi beklediklerini ifade ediyor. Çünkü önder kripto para biriminin yaşamış olduğu yükseliş trendinin ortasında piyasanın sağlıklı kalabilmesi ve yıl sonu hedeflerine ulaşabilmesi için düzeltme yaşanması gerektiği ifade ediliyor.

Öte taraftan piyasanın uzmanlar düşüşe karşın Bitcoin’in yıl bitmeden rekor kıracağını ve 100.000 dolara kadar yükseleceğini belirtiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Paralarda Kazanç Sağlamanın Püf Noktaları Nelerdir?

Ethereum ve Ripple Son Durum

Piyasa hacmi bakımından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum son rallide BTC’den daha iyi bir performans sergilemesi ile fazlaca konuşuldu. ETH fiyatı Salı günü 3.000 dolara kadar gerilese de önemli desteği kıramadı. Şu an için ETH’da güçlü desteğin 3.064 dolarda olduğu ifade ediliyor.

Bunlara ek olarak 3.290 dolar pivot düzey ve 3.370 dolar önemli bir direnç seviyesi olarak gösteriliyor. Dolayısıyla ETH bu iki seviyeyi güçlü bir halde kırabilirse 4.000 dolar doğru artış başlayabilir.

Öte taraftan SEC ile olan davası sebebiyle bir türlü beklentileri karşılayamayan Ripple, 7 Eylül’de 0,95 dolara kadar gerildi ve hafta sonunda da önemli seviye olan 1 doları elinde tutmaya çalışıyor.

XRP fiyatı için 1,14 dolar seviyesinin ilk güçlü direnç olduğu ve sonrasında 1,40 doların güçlü bir direnç olarak karşımıza çıkabileceği düşünülüyor. Ayrıca analistler SEC davasında pozitif bir gelişme yaşanması halinde XRP’nin piyasadan bağımsız hareket edebileceğini de ifade ediyor.

UYARI: Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.