HaberlerTüm Haberler

Aave, Yeni Sürümü İçin Ethereum Ağını Kullanacak!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

DeFi platformu Aave, Ethereum (ETH) ağında kripto borç verme teknolojisinin üçüncü sürümünü kullanıma sunacak.

Kripto para sektörünün tanınmış DeFi borç verme platformu Aave, DAO tarafında oylamaya katıldı. Projenin üçüncü baskısı, proje topluluğu tarafından seçildiği şekilde Ethereum ağında kullanıma sunulacak. Yedi farklı varlığı yönetecek olan kredi protokolünün üçüncü iterasyonu, oylamaya göre Ethereum ağında kullanıma sunulacak.

Aave Coin

Aave’nin Yeni Versiyonu Ethereum Ağında Yayınlanacak

Geniş çapta üzerinde anlaşmaya varılan kararın ardından, DeFi platformu Aave, Ethereum ağında borç verme protokolünün üçüncü sürümünü tanıtacak.

Ethereum’da Aave v3 olarak kullanıma sunulacak olan sürüm tarafından yedi farklı varlık için destek sunulacak. Bu varlıklar arasında wBTC, wETH, USDC, DAI, LINK ve AAVE olacak. Chaos Labs’a göre bu bileşenler gelecek sürüme dahil edilmelidir. Chaos Labs v3 planı, DAO’nun oylaması sonucunda onaylandı.

wBTC ve wETH hariç, tüm varlık fiyatları doğrudan ChainLink beslemesinden alınacaktır. Oracle odaklı bir akıllı sözleşme protokolü olarak ChainLink öne çıkıyor.

Aave v3, yalnızca bir eMode etkinleştirildiğinde Ethereum ağında kullanıma sunulacaktır. Ödünç alınan varlıklar için yüksek teminat ve en yüksek sermaye verimliliği, Aave’nin eMode özelliğini öne çıkarıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.