HaberlerBitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Büyük Oyuncular Bu 6 Altcoini Satın Alsalar Da Bu 2 Türden Çekildiler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Büyük Oyuncular Bu 6 Altcoini Satın Alsalar Da Bu 2 Türden Çekildiler! Önde gelen kripto yatırım şirketi CoinShares, kurumsal yatırımcıların en son kripto düzeltmesi hakkında fikir ayrılıkları yaşadığını belirtti. CoinShares, yatırımcıların yatırım yaptığı altcoin projelerini de paylaştı. Coinnews.com olarak sizler için detaylı bilgileri derledik, gelin bu konuya birlikte göz atalım…

CoinShares: Kurumsal yatırımcıların hissiyatı karışık…
CoinShares’in verilerine göre, kripto yatırım ürünlerinin değeri geçen hafta yaklaşık 88 milyon ABD dolarıydı. Bununla birlikte, bu rakamlar gerçeği söylemeyebilir, çünkü bazı yatırım sağlayıcıları, yönetim altındaki toplam varlıklarının (AuM) %10’undan fazlasının çıkışa yöneldiğini görmüşlerdir. CoinShares konuyla ilgili açıklamasına şunları ekledi:

Bazı sağlayıcılar, yönetim altındaki varlıkların (AuM) %11’ini temsil eden çıkışlar görürken, diğerleri AuM’nin %14’ünü temsil eden girişler gördü. Bu girişler ve çıkışlar, yatırımcılar arasında son derece kutuplaşmış görüşlere işaret ediyor. Bu bazılarının son fiyat düşüşü sırasında bir miktar panik satış yaparken, diğerlerinin bunu bir satın alma fırsatı olarak gördüğünü gösteriyor.

CoinShares: Lider altcoin ETH bu hafta çıkışını yapıyor!

CoinShares, bu kutuplaşmış görüşün bir örneğinin, piyasa değerine göre en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) giriş ve çıkışlarında görülebileceğini belirtti. CoinShares konuyla ilgili açıklamasına şunları ekledi:

Bütün panik satışları geçen hafta Bitcoin’e odaklandı.  Buna rağmen Bitcoin toplam 51 milyon ABD doları tutarında giriş gördü.  Buna rağmen BTC yatırım ürünlerindeki ticaret hacimleri bu hafta %13 düşerek 3,1 milyar ABD dolarına geriledi. Ethereum, altı haftalık girişlerin ardından ilk kez geçen hafta toplam 17 milyon ABD doları tutarında küçük çıkışlar gördü. Ancak bu durum, AuM’nin yalnızca %0,09’unu yansıtıyor ve bu nedenle muhtemelen anlamlı değil.

Büyük Oyuncular Bu 6 Altcoini Satın Alsalar Da Bu 2 Türden Çekildiler!
Büyük Oyuncular Bu 6 Altcoini Satın Alsalar Da Bu 2 Türden Çekildiler!

CoinShares: Bu jeton 2 dünya bilgisayarıdır ve bir fon akışı yaşamıştır!

Geçen hafta gerçekleştirilen şifreleme düzeltmelerine rağmen, CoinShares’in “dünya bilgisayarı” jetonları olarak adlandırdığı iki akıllı sözleşme platformu altcoini, her hafta büyük miktarda fon akışına sahip. CoinShares konuyla ilgili açıklamasına şunları ekledi:

Solana, TRON ve çoklu varlık yatırım ürünleri, sırasıyla 19 milyon ABD Doları, 17 milyon ABD Doları ve 15 milyon ABD Doları tutarındaki girişlerle trendi aştı.  Bir “dünya bilgisayarı” kripto parası olan TRON‘un son fiyat artışı, toplam AuM’sini Cardano’nunkinin üzerine çıkardı.

Binance Coin’de, ETH gibi kripto para birimlerinin çıkışı. Litecoin, Solana, DOT ve Ripple, sermaye girişi yaşayan altcoinler arasında yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.