HaberlerAltcoin Haberleri

Dogecoin Destekçisinin, Milyarlarca DOGE Değerindeki Serveti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla CEO’su ve şuan dünyanın en zengin adamları arasında yer alan Elon Musk’ın net varlığı 209 milyar dolar civarında bulunuyor. Popüler Youtuber Matt Wallace, yaptığı paylaşımda Elon Musk’ın servetinin 861 milyar Dogecoin değerinde olduğunu hesapladı. Başarılı iş insanı paylaşımın altına “Umarım yaşamı Mars’a uzatmak için yeterlidir” ifadesi kullandı.

861 Milyar Dogecoin Değerinde Varlık

YouTuber Matt Wallace, Elon Musk’ın servetini Dogecoin cinsinden hesapladı ve Wallace’ın paylaşımlarına bakılırsa Elon Musk’ın net değeri 861 milyar Dogecoin’e eşit oluyor. Wallece yapmış olduğu hesaplamalarda Musk’ın net değerinin 209,4 milyar dolar olarak ele aldığını ifade ediyor.

Bunlara ek olarak YouTuber, bunun Warren Buffett (101,6 milyar dolar) ve Bill Gates’in (132,4 milyar dolar) net değerinden fazla olduğunu dile getirdi.

Öte taraftan Tesla ve SpaceX CEO’su, “umarım yaşamı Mars’a uzatmak için yeterlidir” ifadelerini kullandı.

Musk ve Dogecoin İlişkisi

Elon Musk’ın uzun süreden beri Dogecoin destekçisi olduğu biliniyor. Hatta bir dönem”DogeFatther” olarak da anıldı. Musk yapmış olduğu son açıklamalar ile Dogecoin geliştirmelerine verdiği desteği de her fırsatta dile getiriyor. Örneğin; son zamanlarda CEO yapmış olduğu bir açıklamada Dogecoin ücretlerinin düşürülmesinin ödemelerde benimsenme açısında oldukça mühim bulunduğunu dile getirmişti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.