HaberlerAltcoin Haberleri

DOGE ve Shiba Inu Yatırımcılarına Müjde

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

DOGE ve Shiba Inu yatırımcılarına müjde!

DOGE ve Shiba Inu yatırımcılarına müjde. DOGE ve SHIB yatırımcıları için iyi haberler var. Şirket Pazartesi günü yaptığı açıklamada, en büyük iki kripto para olan Dogecoin ve Shiba Inu’nun Hindistan borsası Unocoin’de işlem görmeye hazır olduğunu duyurdu. Exchange kullanıcıları artık Dogecoin’leri Hint rupileri ile takas edebilir. Bununla birlikte, Shiba Inu için fiyat para birimi çifti yoktur: ikinci en büyük meme parası olan Tether ile takas edilebilir.

Doge Ve Shiba Inu Yatırımcılarına Müjde

2013 yılında kurulan Unocoin, “Hindistan’ın Coinbase” lakaplı Hindistan’ın önde gelen BTC-INR ticaret platformu olarak bilinir. Ekim ayında borsa, birleşik ödeme arayüzü (UPI) işlemleri için destek ekleyerek kullanıcıların platforma fiat para birimlerini daha hızlı yatırmasını sağladı. Son iki ayda Shiba Inu, Hindistan borsasında önemli ilerleme kaydetti. Ekim ayının başlarında, Shiba Inu’nun yükselişinden önce, ülkenin en eski kripto ticaret platformlarından biri olan ZebPay, memecoin’ler için destek ekledi. Geçen ay CoinDCX, Shiba Inu’yu perakende uygulamasına entegre etti.

Hindistan’ın merakla beklenen şifreleme düzenlemeleri açıklanacak!

Yerel basında çıkan haberlere göre, Hindistan’ın hararetle tartışılan kripto para birimi düzenlemeleri yakında kamuoyuna açıklanacak. Başlangıçta tasarının Hindistan’daki tüm özel kripto para birimlerini yasaklayacağı düşünülse de, tasarının yasaklamayı değil, gelişmekte olan varlık sınıflarını düzenlemeyi amaçladığı bildirildi. Hindistan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, dijital varlıkları denetlemekten sorumlu olacak. Mevzuat, yeni şifreleme kurallarına uymayanlar için 200 milyon Hindistan rupisine (2,63 milyon ABD Doları) kadar para cezası ve 1,5 yıl hapis cezası veren ciddi cezalar içerecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.